Home Divertisment

0 0

Circuitul Gastronomic al județului Arad, o campanie inițiată de Consiliul Judeţean Arad, poposește la Ghioroc,  în data de 25 august!!

Degustări de vin, meniu apetisant, plajă şi baie în lacul Ghioroc vor fi  principalele ingrediente ale zilei de sâmbătă!  Plecarea va avea loc la ora 9:00 din fața Consiliului Județean Arad (str. Corneliu Coposu nr.22) iar întoarcerea la Arad va avea loc la ora 16:00.
La Ghioroc, meniul va fi compus din grătar de pui sau porc, la alegere, cu garnitură, salată de varză și apă minerală sau plată. De asemenea, organizatorii vor oferi o degustare de trei soiuri de vin. Prețul unui pachet este de  62 lei de persoană şi include transportul dus-întors cu autobuz de la Compania de Transport Public Arad. „Circuitul Gastronomic prezintă particularitățile județului Arad și a atras până acum sute de vizitatori. Faptul că acesta poposeşte în acest week-end la Ghioroc este o confirmare a implicării Consiliului Județean în dezvoltarea și mediatizarea unor obiective locale, dar și a implicării Primăriei Comunei Ghioroc în dezvoltarea a ceea ce noi numim «poarta Podgoriei Aradului»”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Înscrieri la 0728 116 412 zilnic de la ora 9:30-16:30, inclusiv vineri.

Pentru informații și poze din Circuitul Gastronomic, dați „Like” pe Facebook la pagina https://www.facebook.com/GastronomieArad/

 

0 66

12:00-23:00 Picnic festival, locație: zona dintre Belvedere și Perla

10:00-23:00 Târg Produs în Arad, locație: Piața Avram Iancu
10:00-23:00 Târg de antichități, carte și produse artizanale, locație: strada Mețianu
10:00-16:00 Atelier de fotografie de reportaj, locație: Cafeneaua Literară Joy’s
Evenimente în cartiere
19:00-23:00 Cartier Gai(băile termale)
Concert folcloric Denisa Sârboaica, Viorel Leric, Paula Pașca și alții
20:00-23:00 Cartier Alfa(Parc)
Concert pop-rock Maxim, Mario Band, Sly Style, Nova Band și alții
18:00-23:00 Cartier Micălaca(Orizont)
      Ateliere creative- Farmecul copilăriei
      18:00 -19:00 Spectacol pentru copii Fata moșului și fata babei
      19:00 -20:00 Defilarea păpușilor gigant
      20:00 -21:00 Spectacol pentru copii Povești cu clovni
      21:00 -23:00 Proiecție de film în aer liber Lumea e a mea
#nevedeminoras #zilelearadului

0 32

Clasarea României la Eurovision dă curs unor noi comentarii penibile în presa on-line și, în general, in spatiul virtual. Le frunzărești și înțelegi cu greu cum Dumnezeu se adună atâția prosti la un loc, uniți de ceea ce neamțul numește Schadenfreude, ungurul káröröm, iar românul stil de viață – bucuria pentru necazul celuilalt. „Să moară și capra vecinului” s-a transformat, în timp, într-un complex de resentimente, frustrare, mitocănie, pe care mulți le afișează ca pe un titlu de glorie. Insuccesul, nu succesul este marea lor satisfacție. Pentru asta se trezesc, asta le mănâncă sufletul, asta nu îi lasă noaptea să doarmă! Ei, deși nu poți identifica vreo realizare a lor, se erijează în arbitrii exigenți ai celorlalți. Niște ratați fără palmares, fără carte de vizită, fără satisfacții în viață, critică suburban și desființează orice inițiativă, orice încercare, orice dorință de autodepășire a celor care nu se resemnează să băltească în neputință.

Această comunitate viciată de impotenți agresivi, cu accente de rabie avansată, se hrănește din neîmplinirile celorlalți. În loc să se bucure că încearcă cineva să miște lucrurile, să realizeze ceva, abia așteaptă să eșueze, să îl tăvălească în jegul invectivelor penibile și să îi lipească etichete de prost gust. Și nu o dată vedem că se si străduiește să le presare drumul cu batjocuri și sudalme, căutând să descurajeze și să umilească cu orice preț!

M-am referit, dintru început, la concurenții români de la Eurovision. Dar mulți alții sunt in aceeași oală cu ei, supuși permanent agresiunii prostovanilor puturoși care trăiesc cu fiere și respiră venin (pe câți nu îi recunoaștem lângă noi, cucuvele insistente și gălăgioase?!).

Pentru mine, concurenții care ne-au reprezentat la Eurovision nu sunt pierzători. Au câștigat respectul românilor normali, de bun simț, decenți, atâția câți or fi ei! Așa cum nu sunt pierzători nici cei care, in orice alte circumstanțe, își abandonează zona de confort, înfruntă gura lumii slobodă și nespălată, și încearcă să schimbe în bine, să miște lucrurile în jurul lor. De ei sunt mândru, pe ei îi admir, indiferent de rezultatul de etapa. De ceilalți nu îmi e nici milă, nici silă; îmi sunt indiferenți, ca balega de pe marginea unui drum de la țară.

STAY CONNECTED

%d blogeri au apreciat: