Home Tags Posts tagged with "psa arad"

psa arad

0 0

Peste 45 de milioane de euro pierd localitățile din județul Arad, pentru că așa a vrut Guvernul! Parlamentarii PSD-ALDE au votat tăierea grosolană de buget care afectează fiecare localitate din județ! Și cea mai săracă comună arădeană primește bani mult mai puțini față de anii trecuți. Culmea, pesediștii se și mândresc cu asta și se laudă cu sumele alocate localităților arădene, omițând însă să spună că ele ar fi fost mult mai mari dacă parlamentarii PSD-ALDE nu ar fi votat orbește bugetul care nedreptățește Aradul!

Mai nou, să își ascundă rușinea, pesediștii au început o campanie prin care susțin că au dat bani Aradului. Fals! Au luat banii Aradului cu două mâini și trimit înapoi la Arad mărunțiș. În loc ca banii arădenilor să susțină dezvoltarea Aradului, pesediștii au avut grijă să îi dirijeze către baronii lor locali!

Cei mai mulți bani îi pierd Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean. De aici înțelegem că intenția PSD este clară, să saboteze dezvoltarea Aradului, pe criterii politice. De aceea ne-au întors buzunarele pe dos, ca proiectele Aradului să se oprească! Așa se explică și faptul că patru proiecte importante pentru modernizarea drumurilor județene au fost tăiate de la finanțarea prin Programul Național de Dezvoltare Locală! Patru drumui cu un impact asupra vieții a peste 150.000 de arădeni! Nu contează ce simt și cât plătesc cei 150.000 de arădeni, important este ca parlamentarii PSD Arad să iasă bine în fața conducerii centrale a partidului, să primească funcții și beneficii.

Pentru PSD, Aradul este pe ultimul loc și așa se și comportă cu arădenii! Dovada: peste 45 de milioane de euro pierd localitățile din județul Arad, pentru că așa a vrut Guvernul și așa au votat parlamentarii PSD, inclusiv cei din Arad!

STAY CONNECTED

%d blogeri au apreciat: