Home Regional Cionca și Bîlcea candidează în tandem, PNL prezintă cea mai puternică echipă...

Cionca și Bîlcea candidează în tandem, PNL prezintă cea mai puternică echipă pentru Arad!

0 0

Consiliul Director Județean al PNL Arad a decis, în ședința din această după-masă, să valideze candidaturile lui Iustin Cionca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad și a lui Sergiu Bîlcea, pentru funcția de primar al Aradului! Cei doi vor candida în tandem pentru cele mai importante funcții din administrație, urmând ca lansarea lor oficială să se organizeze la începutul lunii februarie, în cadrul unui eveniment unde va fi prezentată și echipa PNL care va candida pentru Parlamentul României!

Iustin Cionca este candidat Consiliul Județean Arad, Sergiu Bîlcea candidat pentru Primăria Arad! Aceasta a fost decizia de miercuri a liberalilor arădeni!

Tot în ședința de miercuri au fost validate candidaturile pentru funcția de primar în fiecare oraș și comună din județ.

„Suntem uniți, mergem înainte în cea mai puternică echipă din Arad și una dintre cele mai puternice din țară. Susțin Ședința de astăzi a fost importantă pentru că a clarificat unele necunoscute și a stabilit foaia de parcurs a PNL Arad pentru următoarele luni. Nu știm, în acest moment, dacă alegerile vor fi într-un singur tur de scrutin sau în două, oricum PNL Arad și-a stabilit ca obiectiv să le câștige detașat, așa cum am câștigat și alegerile europarlamentare și cele prezidențiale. În cursul zilei de joi vom realiza un bilanț al administrației județului în acest mandat, iar în cel mult două săptămâni susținem proiectul administrativ al PNL pentru Arad” – a declarat Iustin Cionca, la finalul ședinței Consiliului Director.

La rândul său, Sergiu Bîlcea a precizat următoarele: „Candidez în tandem cu Iustin Cionca, el pentru președinția Consiliului Județean, eu pentru Primăria Municipiului Arad. Le mulțumesc colegilor din PNL Arad pentru încredere, votul de astăzi este o confirmare a muncii extrem de serioase pe care noi am depus-o în municipiul Arad în ultimii ani. Avem proiecte importante și pentru perioada următoare, PNL va câștiga alegerile și în municipiu, și în județ, pentru că avem cei mai pregătiți profesioniști din administrație și arădenii s-au convins că avem și cele mai bune proiecte pentru municipiu, județ, respectiv pentru orașele și comunele Aradului. Și, nu în ultimul rând, suntem o echipă, funcționăm foarte eficient împreună și am demonstrat că suntem printre cele mai performante organizații PNL din România”.

Așadar, concluzia zilei: Iustin Cionca este candidat Consiliul Județean Arad, Sergiu Bîlcea candidat pentru Primăria Arad!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.