Home Regional Paralela 45, o agenție de turism sigură, care găsește cele mai bune...

Paralela 45, o agenție de turism sigură, care găsește cele mai bune oferte pentru clienții săi!

0 0

Una dintre cele mai stabile și mai profesioniste agenții de turism din România, Paralela 45, organizează vacanțe de vis în destinații la îndemâna fiecărui român. Ne-am convins și noi de asta, apelând la serviciile agenției, și fiind foarte mulțumiți de ceea ce am găsit acolo. Paralela 45 este atentă la nevoile clientului și, prin rețeaua internațională în care activează, selectează cea mai potrivită ofertă pentru cei care calcă poarta agențiilor sale. 

“Oriunde ai vrea să călătorești , poți să pleci liniștit. Ai întotdeauna suportul nostru’’. Acestea sunt cuvintele patronului  companiei de turism  „ Paralela 45 “ , Alin Burcea.  Paralela 45 a fost infiintata in aprilie 1990, de doi prieteni, Alin Burcea si Adrian Grigorescu, care lucrasera impreuna ghizi la ITHR Bucuresti, in perioada 1985 -1989. Anul 2020 va fi anul care marchează 30 de ani de înființare a acestei companii.

„Paralela 45” a dus aproximativ  23.000 de turişti români  în Antalya, în această vară. Sezonul acesta a avut loc o creștere de 28% față de anul trecut, ocupând o cotă de 9% din piața turiștilor care au ales să-și petreacă vacanța din acest an în Antalya.  „Acum 35 de ani nu era nimic în Antalya şi acum sunt 450 de hoteluri de 5 stele între Antalya si Alanya, majoritatea all-inclusive. 2018 a fost marcat ca fiind cel mai bun an al Turciei, urmând ca în 2019 să iasă cu tarife mari, după cei doi ani de conflicte pe piața politică.

„România ocupă locul al șaptelea după Germania, Rusia, Anglia ca număr de turiști în Antalya. Cursele către Antalya nu se mai fac doar din Bucureşti, ci din orice oraş din ţară care are aeroport – Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Târgu-Mureş, Oradea, Arad, Baia Mare, Bacău, Suceava. Pentru anul viitor suntem curtaţi de alte trei hoteluri din Antalya. “ sunt cuvintele lui Alin Burcea.

În Antalya există hoteluri de 5 stele standard, 5 stele superior şi 5 stele de lux. Românii nu iși cumpără vacanțe la hoteluri economice.

Termenii definitorii ai  companiei „ Paralela 45” pentru turiști sunt: “ respect, adevăr, calitate și siguranță “.

(Viorica Păulișan)

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.