Home Regional (FOTO) Lacul Ghioroc: vezi premierele pregătite anul acesta pentru tineri!

(FOTO) Lacul Ghioroc: vezi premierele pregătite anul acesta pentru tineri!

0 0

Lacul Ghioroc s-a transformat într-o destinație turistică atractivă și datorită studenților Universității „Aurel Vlaicu”, din Arad. Începând cu anul 2010, aceștia organizează aici, anual, Ghioroc Summer Fest, unul dintre cele mai longevive și mai animate festivaluri de plajă din vestul României. Deschiderea sezonului estival va avea loc, anul acesta, la data de 1 mai.


Cosmin Băhnean a fost unul dintre promotorii festivalului, încă din perioada când era implicat în activitățile Ligii Studenților Universității „Aurel Vlaicu”. A rămas printre principalii artizani ai Ghioroc Summer Fest, care astăzi a devenit probabil unul dintre cele mai importante evenimente arădene.

Cosmin Băhnean

Cosmin Băhnean ne relatează despre proiectele legate de festivalul de la Ghioroc, anul acesta: „Festivalul “Ghioroc Summer Fest” se afla la a IX-a editie si este organizat de către Liga Studenţilor din “Universitatea Aurel Vlaicu” Arad. La editia precedenta din anul 2018, Liga Studentilor din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad a organizat pentru al optulea an consecutiv festivalul, desfășurat pe plaja publică a lacului Ghioroc timp de 11 weekend-uri în perioada 1 iulie – 9 septembrie. Anul trecut, festivalul a fost vizitat de peste 100.000 de oameni, iar din numărul de atutoturisme si motociclete înregistrate de către Primăria Comunei Ghioroc peste 20% au numere de înmatriculare din județele învecinate și chiar din străinătate. În cadrul festivalului s-au desfășurat campionate de fotbal, volei precum și alte concursuri distractive pentru participanți.

Festivalul Ghioroc Summer Fest s-a bucurat ca de obicei de sprijinul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad și sprijinul Primăriei Comunei Ghioroc, iar pentru al doilea an consecutiv de sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad.

Este foarte vizibilă creșterea calității evenimentului, prin numărul de activități, calitatea acestora, numărul de vizitatori străini, din județele limitrofe, în urma sprijinului financiar al Consiliului Județean. Sperăm că următoarea ediție va fi sprijinită și mai puternic pentru a crește și mai mult vizibilitatea comunei Ghioroc, a plajei lacului Ghioroc, a Ligii Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu”, a Universității, a imaginii centrului universitar Arad prin desfășurarea de activități și evenimente mult mai mari.

Proiectul a ajuns să fie cunoscut în toata partea de vest a țării precum și în multe orașe din România prin intermediul colegilor studenți de la alte ascociații din țară, aceștia exprimându-și dorința de-a se întoarce pe plaja lacului GHIOROC și în anul 2019.

În vara acestui an, Liga Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad va organiza pentru al 9-lea an consecutiv festivalul Ghioroc Summer Fest și ne dorim să creștem și mai mult calitatea evenimentelor pe care le organizăm.

•Vom organiza în fiecare weekend concursuri de fotbal, volei ți handbal pe plajă precum și alte competiții sportive care să pună în valoarea competivitatea fiecărui participant.

•Pe plaja lacului Ghioroc tinerii vor avea parte și de alte surprize și concursuri specifice mediului respectiv.

•Ecologizarea plajei și a zonei lacului Ghioroc este parte integrantă a acestui proiect, astfel vom crește responsabilitatea civică a tinerilor. Această activitate se va face la sfârșitul fiecărei zi de program a festivalului.

•Dorim ca la deschiderea și la finalul festivalului să organizăm un concert în aer liber chiar pe plaja lacului Ghioroc.

•În închiderea festivalului vom continua tradiția și finalul Ghioroc Summer Fest cu un foc de tabără și un concert cu muzică live.

•După succesul precedentelor ediții, în care plaja Ghioroc a găzduit peste 7000 de persoane ne dorim să continuăm și conceptul creat pentru pasionații de muzică și anume NOAPTEA DJ-ILOR. O petrecere în care L.S.U.A.V. dorește să ofere o șansă tinerilor dj/producătorilor de muzică pentru a se afirma sau a face cunoscută munca lor si celorlalți, de asemenea și pasionaților de muzică să le ofere o seară în care au posibilitatea de-a asculta cât mai multe genuri de muzică.

•Pentru anul acesta L.S.U.A.V. își dorește organizarea a două astfel de petreceri, NOAPTEA DJ-ILOR și VIBES by the LAKE.

•Pentru cei care nu doresc să participe la competițiile sportive și nu numai, vom organiza diferite concursuri acestea pot fi de îndemânare, de ecologizare rapidă, de cultură generală, concursuri pe rețelele sociale, etc.

•Weekend-uri cu petreceri tematice de zi : SPUMA PARTY și COLOR FIGHT

•Anul acesta dorim să mai aducem o premieră pentru România pe plaja lacului Ghioroc, party cu Spuma Colorată, petrecere și idee unică în țară.

•Cinema în aer liber – premieră pentru plaja Ghioroc.

•Teatru în aer liber – premieră pentru plaja Ghioroc.”

Sursa foto: Ghioroc Summer Fest Official

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.