Home Regional Ministrul Transporturilor a deraiat la Arad, între jegul din gară și cursele...

Ministrul Transporturilor a deraiat la Arad, între jegul din gară și cursele Tarom sublime, dar absente cu desăvârșire

0 0

A devenit deja o obișnuință ca PSD să aducă miniștri la Arad pe ascuns, departe de ochii lumii și a administrației locale. Pe undeva, e normal. Ce ar fi să răspundă acești miniștri dacă i-ar întreba arădenii (alții, nu cei de la PSD, care le cară geanta) despre banii confiscați de Guvernul PSD de la Arad sau despre proiectele Aradului refuzate la finanțare de Guvernul Dragnea-Dăncilă? (TEXT: C. Orso)


În sfârșit, gara în care s-au turnat căruțe de bani a strălucit de curățenie, să iasă bine în poze domn` ministru

Cele mai comice episoade ale unei astfel de vizite ministeriale s-au consumat astăzi, avându-l în rolul principal pe ministrul „Zero km de autostradă”, Răzvan Cuc. Acesta s-a întâlnit cu parlamentarii „Zero lei pentru Arad”, Căprar, Fifor, Tripa și Todor. Și din discuțiile lor a rezultat… tot ZERO.

PSD a promis că din iarna anului trecut vom avea zboruri Tarom de pe aeroportul din Arad. Parlamentarii tari în gură nu au adus însă avioane, ci l-au dus pe ministru, cu mâna goală, să povestească alte povești la aeroport, basme de adormit copiii mici.

Așa se pregătește temeinic o vizită de ministru: printre mașinile parcate, pe o capotă, se naște un sens giratoriu. Dacă va dura și ăsta cât durează construirea pasajelor, copiii copiilor noștri îl vor mai apuca

Apoi, pe o capotă de mașină, undeva prin Gai, pesediștii i-au prezentat ministrului o schiță din care reiese că vor să construiască un sens giratoriu în zona industrială, pe lângă cele existente deja. De parcă asta e tot ce așteaptă arădenii de la Guvern, un sens giratoriu în care să se poată învârti până amețesc și uită de cele 60 de milioane de euro luate cu japca de Guvernul PSD de la Arad, în ultimii doi ani…

„Uite, așa gogoașă mare a pregătit PSD pentru arădenii care vor să zboare cu Taromul din orașul lor” – pare să spună, sincer, Răzvan Cuc

Nu în ultimul rând, ministrul Transporturilor a fost cărat la gară. Dar nu să i se arate cum au reușit ministerul și CFR să scufunde în jeg cea mai modernă gară din România. Bănuiesc că scările rulante au fost curățate cu această ocazie, peronul a fost spălat, gara a fost măturată, nu cumva ministrul să aibă contact cu realitatea din gara pe care o păstorește.

Am fost informați, „pe surse”, că la finalul vizitei ministrul Cuc a cerut să fie dus la autostrada Nădlac-Arad-Timișoara, să vadă ce înseamnă o autostradă, cu adevărat, și nu doar aburelile de prostit proștii însăilate în Programul de Guvernare.

Sursa foto: Facebook Mihai Fifor

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.