Home Regional Feerie de sărbători!S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun al Aradului!

Feerie de sărbători!S-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun al Aradului!

0 0

Sâmbătă seara s-a deschis cel mai frumos Târg de Crăciun al Aradului! O mulțime de arădeni a participat la festivitatea de deschidere, care a adus în fața celor interesați un spectacol de muzică și lumini organizat în premieră la Arad, și la care și-a dat concursul un ansamblu din Milano, Italia.
Târgul de Iarnă de la Arad va fi printre cele mai frumoase din România!

Târgul de Iarnă, ediția 2018, va avea loc în perioada 24 noiembrie 2018 – 8 ianuarie 2019 și este organizat în centrul orașului și în Parcul Mihai Eminescu, unde sunt pregătite, ca și în anii trecuți, căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun și programe artistice diverse.

Organizatorii Târgului de Iarnă, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au decis ca, și în acest an, târgul să fie amenajat în Parcul Mihai Eminescu, dar și pe strada Romul Veliciu și în fața Palatului Administrativ.

Ca în fiecare an, în fața Palatului Administrativ sunt amplasați brazii de Crăciun care vor fi aduși din Munții Apuseni.

Pe strada Romul Veliciu este zona de unde vor putea fi cumpărate produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă.

În parcul Mihai Eminescu sunt amplasate marea majoritate a căsuțelor târgului, unde se vor putea distinge mai multe zone: o zonă destinată produselor și preparatelor gastronomice, un mini-orășel al copiilor și o zonă pentru spectacole.

La Târgul de Iarnă, organizatorii au pregătit mai multe atracții pentru copii, căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace, ateliere de povești. Tot în orășelul copiilor va fi amenajat un țarc unde vor fi aduse animale exotice.

Spectacole speciale pentru deschiderea târgului

Târgul de Iarnă s-a deschis cu un program artistic special. .

Pe scenă a urcat trupa de toboșari MAGIC DRUMMERS din Belgia, balerinele de la AERIAL FANTASY SHOW din Milano, iar seara s-a încheiat cu un recital al solistei de muzică ușoară NICOLA.

Toboșarii din Belgia au adus la Arad un show de muzică vie, mișcare și lumină spectaculoase, în care șapte personaje misterioase, au transformat peisajul din jurul lor cu ajutorul publicului care a fost invitat într-o călătorie colorată.

Balerinele de la Aerial Fantasy Show au oferit un spectacol de lumină și culoare la înălțime care combină eleganța baletului cu acrobația aeriană. Spectacolul a fost completat de muzică, baloane cu heliu și multă lumină.

După deschidere, programul artistic al târgului va fi completat cu evenimentele tradiționale din perioada sărbătorilor: concertele dedicate Zilei Naționale a României, concertele prilejuite de aprinderea luminițelor în brazii de Crăciun și sosirea lui Moș Nicolae și concertele din ultima noapte a anului când va fi organizat Revelionul Popular.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.