Home Tags Posts tagged with "adrian todor psd arad"

adrian todor psd arad

0 0

Inepțiile PSD Arad sunt la ordinea zilei. Una dintre ele constă în învinovățirea altora pentru greșelile proastei guvernări a PSD!


Am citit inepțiile PSD Arad, comunicate de deputatul PSD Adrian Todor, care acuză administrația PNL a Aradului pentru faptul că un investitor de la Curtici, fabricant de lenjerie, a decis să își închidă afacerea. Deputatul PSD susține că se întâmplă din cauza incompetenței PNL Arad.

Pentru prostirea proștilor!

Comunicatul de presă al lui Todor este pentru prostirea proștilor. Un om cât de cât cu scaun la cap știe că legile care îi păstrează sau îi gonesc pe investitori sunt făcute în Parlamentul României, nu în primării. Adică, tocmai de Todor și colegii parlamentari de Arad, de exemplu, care în loc să aibă inițiative legislative care susțin mediul de afaceri, au votat slugarnic toate aiurelile conducerii PSD împotriva mediului de afaceri. Iată dovada că acuzarea… altora… reprezintă, de fapt, inepțiile PSD Arad!

PSD a fost cel care a crescut prețul la combustibil, gaz, energie electrică, a impus „taxa pe lăcomie” pentru supraimpozitarea afacerilor profitabile. Tot PSD a dat cu moneda națională de pământ și a dezechilibrat cursul de schimb valutar, care este decisiv pentru rentabilitatea firmelor străine.

Nu l-am auzit pe deputatul Adrian Todor protestând în niciuna dintre aceste situații, interpelându-și șefii de partid să nu pună în pericol investițiile din Arad și, în sens larg, din România. Todor și ceilalți pesediști explicau la vremea respectivă ce bune sunt deciziile pe care le votează sau le girează orbește. Acum, că se demonstrează că sunt nu doar rele, ci de-a dreptul distructive, Todor și PSD s-ar spăla pe mâini și ar arunca pisica moartă în curtea celor care îi avertizau că greșesc. Nu sunt și astea inepțiile PSD Arad?!

„Un atac la siguranța arădenilor!”

La 20 octombrie 2016, președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, transmitea mesajul că „atacul pesediștilor împotriva companiilor multinaționale este un atac la siguranța arădenilor!” și avertiza că nu doar Aradul, ci toată țara riscă să piardă investitori, din cauza politicii greșite a Partidului Social-Democrat. Ceea ce s-a și întâmplat…

Să vii acum, ca deputat PSD complice la acest dezastru și să arați cu degetul înspre ceilalți, căutând alți vinovați, este o mârlănie. Dar nu este singura pe care o comite PSD, în Arad și în toată țara…

Foto: Televiziunea „ncn” Cluj-Napoca

STAY CONNECTED