PSD a mai dat un tun: l-a schimbat pe fotbalistul Cuedan, de la Direcția de Sport, cu angajatul fabricii de autobuze!

publicat in Regional pe 9 Octombrie 2017, 13:49

PSD nu se dezminte și rade tot în jurul său! După ce a uimit tot Aradul cu numirile de la Inspectoratul Școlar (Anca Stoenescu), Poștă (unde Beniamin Vărcuș a ajuns, din patron pizzerie, director la Poștă!), iar Inspectoratul Școlar (unde ne-a făcut de mirul lumii cu prietena fratelui prefectului promovată inspector școlar, deși nici măcar profilul de facebook nu o recomanda), ARR (angajații nu își revin nici acum, după ce au ajuns la cheremul directorului numit politic Ilie Cheșa), și alte instituții răsunătoare populate cu nume surprinzătoare, PSD recidivează! 

De această dată, a venit rândul Direcției pentru Tineret și Sport să fie epurată politic. Fostul fotbalist Dan Cuedan, care ocupa funcția de director, a fost schimbat cu consilierul județean PSD Cristian Gavra. Așa cum singur mărturisea, Gavra nu vine pe funcția de director al Direcției de Sport pentru că ar avea mare treabă cu sportul. De fapt, el are cu autobuzele. Familia sa a fost proprietarul Astra Bus, pe care, din câte știm, l-au vândut omului de afaceri Valer Blidar.
În declarația de avere a lui Gavra figurează că a fost angajat al acestei fabrici și a fost plătit, anul trecut, în medie cu 800 de lei/lunar. 
PSD mai dă o lovitură Aradului, prin această numire politică; una care ne demonstrează, din nou, că pentru pesediști nu contează nimic altceva decât carnetul de partid atunci când fac o numire pe post. Competența, experiența în domeniu sunt tangențiale, dacă nu chiar irelevante. Important este să vorbești frumos despre conducerea partidului și să îi faci servicii!
Ce se întâmplă mai departe cu instituțiile pe care PSD le dă pe mâna oamenilor săi? Chiar nu mai contează!