Master în comunicare, unic în țară, la Universitatea Aurel Vlaicu!

in Regional | 4 Septembrie 2017, 11:19 | 0 comentarii

Cursurile vin să suplinească o lacună în oferta educațională academică, cu elemente de    protocol, branding, identitate vestimentară, limbaj corporal, comunicare politică, publicitate, rețele sociale, comunicare cu mass-media, oferind competențe specifice de management al imaginii, reputației etc.  
Programul de Master Imagine mediatică și comunicare publică, unic în oferta academică din țară, se adresează persoanelor cu studii universitare care au în vedere profesionalizarea într-un domeniu care necesită abilități superioare de comunicare, precum și strategii complexe de imagine cum sunt domeniile administrativ, politic, educativ. Cultura imaginii presupune cunoștințe interdisciplinare, teoretice și practice, precum și o largă înțelegere a trendului social.

 

Programul pornește de la observația că în societatea românească funcția de reprezentare pe care o conțin în general funcțiile publice - directori, lideri politici, conducători de instituții și de organizații, profesori etc. - este neglijată atât sub aspectul prezenței publice. Spațiul mediatic unde se exprimă frecvent acești actori este, din păcate, viciat de un discurs adesea neprofesional, cu accente de vulgaritate. Aparițiile în mass-media trebuie să fie obiectul unei educații specifice, cu etica inclusă, pentru depoluarea discursului public.

 

Cursurile vin să suplinească această lacună în oferta educațională academică, cu elemente de  protocol, branding, identitate vestimentară, limbaj corporal, comunicare politică, publicitate, rețele sociale, comunicare cu mass-media, oferind competențe specifice de management al imaginii, reputației etc.

 

Fiind un ciclu superior de educație cu durata de 2 ani, masterul presupune forme de pregătire individuală prin referate, sinteze, analize etc. si se încheie cu o disertație.

 

Cursurile se vor concentra în final de săptămână pentru a da posibilitate celor care lucrează să își completeze studiile.

 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com