Șase vile peste 500.000 de euro, de vânzare în municipiul Arad!

de Carina Ando | in Regional | 15 August 2017, 07:14 | 0 comentarii

Criza s-a încheiat în sectorul imobiliar arădean. Nu numai că prețurile au urcat, încet-încet, acolo unde au fost, dar datorită creșterii cursului leu-euro, casele sunt acum mult mai scumpe chiar și decât anul trecut! 
Piața imobiliară arădeană are foarte multe de oferit. Sunt scoase la vâznare aprox. 15.000 de case, terenuri și apartamente la nivelul județului, la prețuri care nu permit prea multe negocieri. Agenții imobiliari spun că valoarea negociată poate fi cu 5% mai mică decât prețul solicitat, în majoritatea cazurilor. Cele mai mari marje de negociere sunt la imobilele cele mai scumpe.
În acest moment, sunt scoase pe piață șase vile cu prețul de peste 500 de mii de euro, în municipiu. O a șaptea, la 499 de mii de euro, este în Julița și e destinată turismului, fiind o pensiune cu 20 de camere.
Cel mai scump palat (fiindcă despre o astfel de construcție este vorba) este situat în Piața Avram Iancu. Are cinci nivele, cu teren în suprafață de 600 mp. La parter are spații comerciale. Palatul are nevoie de renovări. Este scos la vânzare pentru 790 de mii de euro. Este vândută de Real Investments. 
O vilă de lux din cartierul Micălaca are prețul de pornire de 590 de mii de euro și devine, astfel, cea mai scumpă casă pe segmentul ei. Agențiile imobiliare Trânc și Luxury Estates, care au scos-o la vânzare, susțin că „nu are niciun defect. iar calitatea materialelor de construcție și a mobilierului au fost alese din gamele și brandurile premium. Incă din clipa în care vei intra pe strada unde este localizat imobilul, vei face cunoștință cu imobilele învecinate care iti vor oferi un confort al sigurantei, al linistii si al bunastarii.Odată ajuns la proprietate, vei întâlni o vilă cu un design special și modern de 650 m2, așezată pe un teren de 3000 m2, cu un front stradal de 40 m2, cu 8 camere, 4, dormitoare, 1 garsonieră cu o cameră, o bucătărie și o baie, 4 băi, 1 bucătărie, multă lumină și spațiu cât să te răsfeți așa cum îți dorești alături de familia și prietenii tăi, să o modulezi după bunul plac sau să o transformi în sediu de firmă. Rămane doar să te hotărâți să ne contactezi pentru a face cunoștință cu un imobil care poate deveni un vis împlinit”, se arată în anunțul proprietății. Vila este scoasă la vânzare pentru prețul de 590 de mii de euro, dar poate fi și închiriată. 
Agenția Vlad Company vinde o vilă de lux în zona Poliției. Prețul de pornire este de 525 de mii de euro. „
Vila de lux D+P+M,550 mp construiti, din caramida si materiale(gresie, travertin, granit, parchet) de cea mai inalta calitate, in Zona Politiei, la parter: living, 2 camere, 2 bai, birou, si bucatarie iar la mansarda 3 dormitoare, salon de relaxare, baie cu jacuzzi, terasa si la demisol crama si baie.In curte se mai afla o cladire deosebita formata din bucatarie, baie si living foarte mare, gradina frumos amenajata cu gazon si pomi fructiferi, aspersoare cu comanda automata, iaz cu pesti si nuferi, teren 1.500 mp, la pretul de numai 525.000 Euro negociabil, se accepta si variante de schimb” - se arată în anunț. 
La prețul de 579 de mii de euro, 
RE/Max Gold vă propune spre vânzare o clădire cu un regim de inaltime de S+P+E , ridicata in perioada antebelica, dar solida, care trebuie privita ca o investitie de perspectiva pe termen mediu, insa cu un potential imens. Situata pe un teren in suprafata de 777 mp, cu o suprafata construita de 1805 mp, conversia acesteia este una multiplă, potrivit agenției. Unul dintre avantajele principale, este amplasarea acesteia in zona, cu acces facil, cat si curtea in suprafata de 200 mp, care poate fi destinata locurilor de parcare. Clădirea este situată într-o zonă centrală a Aradului.
În județ, cea mai scumpă proprietate rezidențială aflată acum pe piață este o pensiune de la Julița, 499 de mii de euro. Are 20 de camere. Este situată la baza dealului, pe un teren de 2 ha. Are și un restaurant cu capacitatea de 40 de locuri. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com