EPIC: Deputatul Tripa e luat la mișto de propria sa echipă?! Vezi AICI detaliile de tot râsul!

de R.V. | in Învățământ | 27 Iulie 2017, 19:10 | 0 comentarii

  • imagini (2)
Tripa ia la mișto în seara asta Festivalul Clătitelor, fără să observe că... a greșit afișul. Nu cu mult, doar cu doi ani! Evenimentul de care face haz a avut loc în 2015 si nu va fi în weekend! Dacă reacționează cu doi ani întârziere la afișul unui festival, poate va sesiza prin anul 2019 că în urma prodigioasei sale activități Aradul a ajuns pe locul 35 de la banii primiți de la Guvernul condus de partidul lui Tripa. Și, gândiți-vă, pentru această vigilență și perspicacitate statul îi plătește lui Tripa 10.000 de euro lunar, că deputat!
Cum să îl iei în serios pe deputatul PSD Tripa, când nici echipa lui nu o face? Intr-o postare penibilă pe Facebookul său și atribuită lui Florin Tripa, PR-ul deputatului, probabil, a încurcat anii de desfășurare a Festivalului Clătitelor si a început să facă bășcălie în seara asta de afișul... din 2015, de parcă ar fi fost conceptul actual! Pentru credibilitate a postat si un print screen cu afișul evenimentului, pe care scrie cu cifre de o șchioapă data. Așa că greșeală nu poate fi. Ori este o tonă de amatorism la mijloc, fie cineva râde de Tripa si ii postează prostii pe Facebook, să îl facă intenționat de râs. Nu ar fi prima oară. Am mai sesizat limbajul de utecist întârziat folosit în aceste postări, cu trimiteri dese la proletcultismul care îl amprentează. 
Și de această dată, cu același limbaj de lemn, dar împănat cu bășcălii infantile, cel care i-a scris postarea a luat-o prin păpușoi, aberând despre Excalibur, Urzeala Tronurilor, Sir Jon Show, șuhaide, Vlad Țepeș, Consiliul Județean, de parcă ar fi fost un text scris la beție. De cuvinte, evident.
Nu mai avem pretenții mari de la acest deputat. Dacă reacționează cu doi ani întârziere la afișul unui festival, poate va sesiza prin anul 2019 că în urma prodigioasei sale activități Aradul a ajuns pe locul 35 de la banii primiți de la Guvernul condus de partidul lui Tripa. Și, gândiți-vă, pentru această vigilență și perspicacitate statul îi plătește lui Tripa 10.000 de euro lunar, că deputat!

P.S.: Ne așteptăm de la Tripa să iasă cu o nouă postare curajoasă si să acuze oculta locală, mondială, soroșistă și propaganda penelistă pentru postarea penibilă de pe Facebookul său. 

P.S. 2: După publicarea articolului pe Vestic, Tripa a șters postarea de pe Facebook. :)

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com