Deputatul Tripa nu înțelege de ce primește lunar 10.000 de euro de la stat?!

de R.V. | in Regional | 25 Iulie 2017, 20:43 | 0 comentarii

  Statul român îi dă deputatului Tripa 10.000 de euro lunar, plus alte beneficii, să muncească. Tripa înțelege că treaba lui este să insulte în stânga și dreapta, cu o aroganță suverană, pe cei care îi stau în drum. Și nu sunt puțini, dacă e să ne luăm după insultele cu care își pavează calea.
Ce nu înțelege Florin Tripa este că un parlamentar nu e plătit regește să instige, să își bată joc de cei care nu îi convin sau să se răfuiască cu demnitari, directori de instituții sau funcționari pe care nu îi agreează. Un parlamentar pe care statul cheltuiește 10.000 de euro lunar (!!!) ar trebui să aibă o ținută intelectuală, să fie un model pozitiv, nu unul negativ...
Deputatul pesedist și-a fixat ca țintă președintele Consiliul Județean. Absorbit de acest război a socotit că e prea puțin pentru el să se războiască doar cu acesta, îi atacă și pe funcționarii publici din Consiliu. Niciodată niciun parlamentar nu a mai făcut afirmații atât de jignitoare la adresa lor, ca Tripa! Asta deși o scurtă vreme a fost consilier județean și a încercat să devină chiar președintele CJ, dar a eșuat. 
După ce i-a jignit în repetate rânduri pe funcționari, implicându-i în declarațiile sale fără scrupule, Tripa recidivează intr-o postare pe Facebook și îi numește "batalioane de pierde-vară". Este însă cea mai elegantă apreciere la adresa lor, altele fiind incalificabile. 
Ce nu spune deputatul Tripa, fiindcă probabil nu știe, este că aceste "batalioane" gestionează proiectele spitalului, drumurile județene, serviciile sociale, relația cu investitorii, dezvoltarea județului Arad. În timp ce deputatul Tripa se odihnește la București sau muncește intens... pe Facebook, "batalioanele de pierde-vară" din Consiliul Județean își ajută colegii din primăriile din județ să rezolve probleme. Scriu proiecte, le gestionează, au rezultate concrete.
Atunci când în calitate oficială și nu la vreo bere intr-o bodegă de la țară vorbește, de exemplu, despre "tupeu", "nesimțire", când jigneste pe cine apucă, Florin Tripa degradează discursul public și îl duce la un nivel extrem de scăzut. Cu un vocabular precar și argumente puține mitraliază insulte care nu fac cinste nimănui, darmite unui parlamentar. Deși este doar de vreo jumătate de an în Parlament, DOMNUL Tripa a căzut în păcatul trufiei și se consideră îndreptățit să  arate obrazul, să dea lecții și să își bată joc de oricine  poftește. Mare greșeală, pentru că, așa cum spune o veche vorbă românească, să fii domn e o întâmplare, să fii om e lucru mare!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com