Fundaşul Cristian Scutaru a semnat un contract cu UTA Bătrâna Doamnă

publicat in Regional pe 12 Iulie 2017, 11:01

Divizionara secundă UTA Bătrâna Doamnă a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că şi-a asigurat serviciile fundaşului central Cristian Scutaru, care a evoluat ultima oară la ACS Poli Timişoara.

"Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Cristian Scutaru, care a devenit fotbalistul UTA-ei. Bun venit la Arad!", scrie site-ul echipei arădene.

La rândul său, Scutaru a afirmat: "Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție din România. Știu că așteptările sunt foarte mari și că se vrea promovarea, am venit să pun umărul la treabă. Sper să ne îndeplinim obiectivul".

Născut pe 13 aprilie 1987, Scutaru evoluează pe postul de fundaș central și s-a afirmat la FCM Reșița. A mai jucat la Jiul Petroșani, CFR Timișoara, Politehnica Timișoara, CS Buftea și Dinamo București. Din 2013 a îmbrăcat tricoul lui ACS Poli.

A strâns peste 200 de jocuri în Ligile I și II. Are în palmares un titlu de vicecampion cu Politehnica Timişoara și o Supercupă cu Dinamo. Tot cu Timișoara a jucat în Liga Campionilor și Europa League. A fost internațional de tineret şi juniori al României.