"StudentFest", cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, la Timișoara

in Regional | 14 Aprilie 2017, 08:35 | 0 comentarii

  "StudentFest", cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, se va desfășura, în perioada 11-20 mai, la Timișoara.  Experiența "StudentFest" este unică, iar postura din care participanții pot să o trăiască este aceea de artist, de participant sau de voluntar.

Prin tema propusă în acest an se dorește încurajarea tinerilor de a-și descoperi propria viziune, de a se manifesta liber din punct de vedere cultural. "StudentFest" este locul unde creația proprie este în prim plan, expusă publicului, punând în valoare unicitatea autorilor.

Festivalul oferă tinerilor artiști oportunitatea de a da frâu liber imaginației și spiritului artistic, într-un mediu cu mulți tineri dornici de a crea, de a experimenta și de a se dezvolta.

Înscrierile la "StudentFest" se pot face la adresa www.studentfest.ro până la data de 26 aprilie 2017.

Prin cele 15 secțiuni puse la dispoziția artiștilor și participanților în acest an, Arhitectură, Arte stradale, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film și arte video, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură și Teatru, festivalul dorește să le ofere tinerilor talentați posibilitatea de a se face remarcați prin atelierele de creație organizate pentru ei.

Acest festival este organizat exclusiv de tineri voluntari, interesați de susținerea și promovarea artei atât la nivel local, național cât și internațional. Tinerii care doresc să facă parte din echipa de organizare a acestui proiect sunt invitați să se înscrie ca voluntari până la data de 26 aprilie 2017, completând formularul de pe site-ul proiectului.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com