Recrutare pentru admiterea în instituții militare de învățământ

in Regional | 11 Aprilie 2017, 14:10 | 0 comentarii

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ din structura Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării Naționale.
Pentru sesiunile din acest an, locurile scoase la concurs sunt:

- 60 locuri pentru Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, din care: 55 pentru Facultatea de Jandarmi și 5 pentru Facultatea de Științe Juridice și Administrative;
- 180 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani;
- 175 locuri pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. Locurile scoase la concurs pentru instituții de învățământ ale Ministerului Apărării Naţionale, care pregătesc şi personal ce va fi încadrat în structurile Jandarmeriei Române, sunt: 38 locuri pentru Academia Tehnică Militară București, 22 locuri pentru Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu, 5 locuri pentru Institutul Medico-Militar București, 12 locuri pentru Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă” Brașov, 4 locuri pentru Academia Navală ,,Mircea Cel Bătrân” Constanța, 2 locuri la Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I” Constanța și 12 locuri pentru Școala Militară de maiștri militari și subofițeri a Forțelor Terestre ”Basarab I” Pitești.

Informaţii despre condiţiile de admitere, documentele necesare constituirii dosarului de candidat şi alte informaţii, se pot obţine la sediul inspectoratului, în localitatea Vladimirescu, str. Jandarmeriei nr. 1-3, județul Arad, la Serviciul resurse umane și la telefon 0257.514950, int. 24557, 24535.

De asemenea, pot fi accesate paginile de internet ale instituţiilor militare de învăţământ şi a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, la adresa www.jandarmeriaarad.ro.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com