Vremea de Paște va fi caldă în majoritatea regiunilor; ploi slabe

in Regional | 9 Aprilie 2017, 18:42 | 0 comentarii

 În prima și a doua zi de Paște, vremea va fi caldă, cu temperaturi normale pentru această perioadă, însă șansele de ploaie sunt mai mari în prima zi de Paște, transmite Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru MEDIAFAX.  

În noaptea de Înviere, vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi minime de 0 grade Celsius în estul Transilvaniei și în jur de 8-9 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. În Capitală, în noaptea de Înviere, temperaturile se vor situa în jurul valorilor de 5-7 grade Celsius, informează ANM.

"În prima și a doua zi de Paște, vom avea parte de temperaturi normale pentru data din calendar, maximele la nivelul țării se vor situa între 14 și 20 grade. Cele mai ridicate valori le așteptăm în sudul țării, însă se pare că probabilitatea de ploaie este mai ridicată în prima zi de Paște, în majoritatea regiunilor", a declarat Mihai Timu, meteorolog de serviciu ANM, pentru MEDIAFAX.

În București, pe timpul zilei, temperaturile vor ajunge până la 19-20 grade, iar, în prima zi de Paște, este posibil să apară și ploi slabe

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com