Cetăţeni români, răniţi în incidentul rutier produs duminică în Londra

in Externe | 26 Februarie 2017, 21:02 | 0 comentarii

Cetăţeni români se numără printre persoanele rănite în incidentul rutier produs duminică dimineaţă în sud-estul Londrei, afirmă surse citate de presa britanică.
 Cinci persoane au fost rănite după ce un individ aflat în stare de ebrietate a intrat cu un vehicul Mercedes, probabil intenţionat, într-un grup de pietoni, în zona Catford / Bellingham, în sud-estul Londrei. Şoferul a fost reţinut, relatează cotidianul The Guardian.
Potrivit unor surse citate de publicaţia Daily Mail, printre persoanele rănite ar fi imigranţi români, angajaţi la o spălătorie auto. Informaţiile nu au fost confirmate încă oficial.
Un bărbat în vârstă de 25 de ani este în stare critică, iar alte două persoane - o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani - sunt în stare gravă dar stabilă.
Poliţia a anunţat că incidentul nu are caracter terorist, existând suspiciuni că şoferul ar fi fost în stare de ebrietate. Nu este clar dacă este vorba de un gest intenţionat sau de un accident. "Cinci persoane au fost rănite în incidentul rutier produs pe strada Bromley, Bellingham; şoferul a fost arestat preventiv", a comunicat Poliţia regională. 


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com