Jucătorii UTA-ei se arată impresionaţi de condiţiile de antrenament din Spania

in Sport | 8 Februarie 2017, 13:45 | 0 comentarii

Alb-roşii se află în a doua săptămână a stagiului de pregătire de la Oliva Nova. Pe lângă antrenamentele tehnico-tactice, un rol esențial îl are și pregătirea fizică, iar preparatorul fizic Francisco Ignacio Martinez Cabrera face o scurtă analiză referitoare la stadiul în care se află jucătorii: ”În momentul de față ne aflăm în perioada de pregătire și mai avem două săptămâni și jumătate până la reluarea campionatului. Începem deja să avem antrenamente cu intensitate mai ridicată, am făcut o parte cu mai multe volume de încărcătură. Puțin câte puțin, băieții intră în ritmul de joc dorit și se apropie de nivelul competițional”.
Chiar dacă au început pregătirea la Arad, unde s-au făcut antrenamente pe teren sintetic sau în sală, condițiile din Spania sunt un plus pentru UTA.
”Contează mult terenul pe care ne antrenăm și ne desfășurăm exercițiile. Cel mai important în fotbal este să ai un teren unde să te antrenezi. Și vremea bună de aici ne ajută, pentru că la Arad nu aveam aceste temperaturi și terenuri pe care să ne antrenăm la capacitate maximă. E mult mai bine să ne antrenăm pe terenuri naturale, decât pe sintetic sau în sală, pentru a fi cât mai asemănător cu situația de joc. Facem exerciții de fotbal, nu suntem nevoiți să improvizăm și să găsim alte exerciții” a încheiat ”Nacho”.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com