Samsung va anunța în ianuarie rezultatele investigației deschise în cazul Galaxy Note 7

in Telefonie & IT | 2 Ianuarie 2017, 19:21 | 0 comentarii

  Samsung Electronics va anunța în ianuarie rezultatele investigației deschise în cazul modelului Galaxy Note 7, urmând să prezinte cauzele care au generat ca o serie de telefoane să ia foc, potrivit agenției de presă Reuters.

Producătorul sud-coreean a declarat, în octombrie, că va examina toate elementele telefonului, sugerând că ar putea fi o combinație de factori care a dus la cel mai costisitor eșec în materie de siguranță din istoria industriei tehnologice.

Cel mai mare producător de smartphone-uri avertiza că profitul companiei se va confrunta cu o lovitură de 5,1 miliarde de dolari timp de nouă luni, în urma deciziei de a opri vânzarea modelul Galaxy Note 7, în octombrie.

Investitorii și analiștii susțineau că este extrem de important pentru Samsung să identifice cauza problemei pentru a reconstrui încrederea consumatorilor și a evita repetarea greșelii.

În octombrie, Samsung a oprit producția noului model de smartphone, după ce nu a reușit să rezolve problemele legate de baterie care au dus la supraîncălzirea aparatului, fiind raportate mai multe telefoane care au luat foc.

Mai mult, autoritatea pentru siguranţa consumatorului din Statele Unite a anunţat că 2,8 milioane de maşini de spălat Samsung vor fi retrase de pe piaţă, deoarece hublourile se pot desprinde în timp ce mașinile sunt folosite, reprezentând un pericol pentru cei care le folosesc.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com