(FOTO) Derby-ul vestului s-a încheiat la egalitate. Un suporter a suferit fractură craniană în urma violențelor dintre galerii!

in Sport | 13 Noiembrie 2016, 18:30 | 0 comentarii

Derby-ul vestului, UTA Bătrâna Doamnă,- ASU Poli Timișoara, s-a încheiat pe picior de regalitate, 1 – 1.
Elevii lui Roșu au jucat impecabil chiar dacă terenul a fost impracticabil. Sute de suporteri au venit să o susțină pe Bătrâna Doamnă iar din partea timișorenilor pe teren au intrat sub o sută, majoritatea copii. Nu au lipsit nici incidentele deoarece la Arad au ajuns, cu trenul, aproximativ 300 de suporteri ASU Poli Timișoara. Aceștia nu au avut acces pe arena Motorul însă și-au închiriat un teren în vecinătate de unde au scandat și au trimis ”mesaje” utiștilor. Un tânăr din Arad a fost rănit înainte de meci, când timișorenii, care se îndreptau spre teren au rupt cordonul de jandarmi.
Revenind la partidă, pentru UTA a înscris Cristian Andor în minutul 88, după ce oaspeții au deschis scorul în minutul 70 de către Blănaru. 

Mai multe incidente au avut loc duminică, la Arad, între galeriile UTA Bătrâna Doamnă - Poli Timişoara, un tânăr de 28 de ani din Braşov ajungând la Spitaul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu fractură craniană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Arad au asigurat ordinea şi siguranţa publică pe timpul deplasării galeriei timişorene de la Gară până la stadionul Motorul din Arad.

Între suporterii celor două echipe au existat bătăi, aplanate rapid de către jandarmi. Un tânăr de 28 de ani din judeţul Braşov a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu răni la cap, fractură craniană,

în urma meciului dintre UTA şi Poli, care are loc duminică la Arad. Unii martori susţin că bărbatul ar fi fost bătut de către jandarmi, în vreme ce jandarmii neagă acest lucru şi spun că bărbatul se afla chiar în afara

permietrului de siguranţă. Şi tânărul a declarat la spital că nu ştie cine l-a lovit.

"Ajungând în apropierea stadionului, dispozitivul de ordine a oprit galeria timişoreană deoarece la câteva sute de metri mai în faţă a fost observată o persoană de sex masculin care era căzută pe jos în mijlocul şoselei pe Calea Timişorii. A fost solicitat Serviciul de Ambulanţă. Victima se afla vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Este domiciliată în municipiul Braşov şi este în vârstă de 28 de ani. După ce a fost ridicat din mijlocul şoselei de către ambulanţă, bărbatului i s-a acordat primul ajutor, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. De menţionat că victima nu se afla în perimetrul de siguranţă format de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoaara, plutonier major Nicolae Bocâncă.

Câteva sute de suporteri ai Poli Timişoara au venit la Arad, cu toate că organizatorii le-au oferit 90 de bilete. Cei care nu au reuşit să intre pe teren au fost grupaţi de către jandarmi pe o stradă din apropierea

stadionului Motorul, unde are loc meciul, în aşteptarea finalizării partidei, urmând să fie escortaţi de jandarmi la Gara Mare pentru a se întoarce la Timişoara.

  

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com