Unde îşi petrec arădenii Revelionul? Ce au pregătit agenţiile?

in Locuri de vacanta | 20 Octombrie 2016, 16:00 | 0 comentarii

Anul acesta  arădenii îşi îndreaptă atenţia spre city break-uri  pentru sărbătorile de iarnă. Asta nu înseamnă că destinațiile exotice nu mai sunt la modă.
Foarte căutate sunt variantele de sejur în Dubai, chartere cu plecare din Cluj Napoca sau București cu tarife ce pornesc de la 479 euro/persoana plus taxe de aeroport pentru un sejur de 7 nopti cu mic dejun. Pentru revelion tarifele pornesc de la 740 euro/persoana plus taxele de aeroport, pentru un sejur de 7 nopti cu mic dejun. De asemenea arădenii  sunt interesaţi și de destinațiile ”calde”, exotice,  precum Mexic, Republica Dominica, Seychelles, Mauritius, Maldive cu tarife care încep de la 1148 euro/persoana, cazare 7 nopți la hotel de 5* cu all inclusive.
În topul preferinţelor se plasează variantele de city break la Milano, capitala modei, la un tarif de 175 euro/persoana care include zbor, cazare 3 nopti și mic dejun, sau la Londra, o destinație care fascinează în orice anotimp, la un tarif de 310 eur/persoana care include zbor, cazare 3 nopti și mic dejun.
”City break-urile sunt dintre cele mai căutate destinații pentru revelion, asta datorită și faptului că aeroportul din Timișoara are variante foarte interesante de zboruri la un preţ foarte competitive”  spune Klara Lazăr, consultant în cadrul Discover Turism .   
Şi pentru minivacanţa de 1 decembrie sunt pachete atractive cu plecare din Timisoara sau Budapesta, city break-uri în Milano, Londra, Bologna, Varsovia, Porto, Lisabona, Roma, Stockholm, Malaga, Malmo, Liverpool, Larnaca.
“De asemenea, la mare căutare sunt weekendurile la piețele de Crăciun organizate în Europa, una dintre cele mai cunoscute fiind cea de la Viena, unde organizăm grupuri cu transport  cu autocarul, de la 125 euro/persoana incluzând transport, cazare 2 nopţi, mic dejun și ghid” completează Klara Lazăr. 


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com