10 tone de mere - donație de la Crucea Roșie Arad

in Social | 6 Octombrie 2016, 10:47 | 0 comentarii

Crucea Rosie Româna, filiala Arad, a  primit și a distribuit în regim de donație 10.000 de kilograme de mere. Donația a fost posibilă cu sprijinul Crucii Roșii filiala Bacău și APIA, care au trimis acest transport pentru județul Arad în condiții de gratuitate.  
Cantitatea de mere este destinată consumului în case de copii, cantine, persoane vulnerabile, și se va distribui pe bază de predare la beneficiari fără costuri. 
O parte din mere a ajuns deja la beneficiari, și anume: cantina socială Primăria Arad, azil pentru persoane vârstnice, DGASPC Arad, RCS Speranța Copiilor, subfilialelor de Cruce Rosie Pecica, Nadlac, către CARP Arad, Școala Secusigiu,cantina sociala de la arhiepiscopie, persoane vulnerabile cu cereri la filiala arădenaă de Cruce Roșie. 
”Considerăm că acest aport și mic poate pentru cerintele necesare ale peroanelor din unitățile sociale, să sprijine un aport la masa servită, la suplimentarea  de vitamine, cunoscându-se importanța servirii măcar a unui măr zilnic, lucru recomandat și medical pentru organismul uman”, a declarat Iudita  Cuvineanu, președintele filialei arădene Crucea Roșie. 
 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com