Arad Plaza: bau-baul arădenilor din zona centrală!

de WATCHDOG | in Social, | 4 Octombrie 2016, 16:58 | 0 comentarii

 Proiectul imobiliar, Arad Plaza, anunțat cu surle și trâmbițe în toamna lui 2015, ca fiind unic în Arad, de aproape un an de la demararea lucrărilor, îi exasperează la propriu pe cei care locuiesc în zona șantierului. 
 Din decembrie anul trecut, atunci când s-a dat startul lucrărilor la așa numitul proiect ambițios, vecinii șantierului nu au avut prea multe nopți de liniște, deoarece au fost (și încă mai sunt) perioade când echipa de municitori a lucrat 24 de ore din 24, inclusiv duminica. 
Este vorba despre arădenii care locuiesc în jurul celor trei blocuri, adică pe străzile Crișan, Tudor Vladimirescu, Mircea Stănescu și pe o bună parte din Bulevardul Revoluției. Mulți dintre ei au reclamat la mai multe foruri locale ceea ce se întâmplă însă niciunul nu a avut câștig de cauză. 
Contactați de noi, investitorii ne-au explicat foarte liniștiți că ei și-au făcut treaba ziua – noaptea pentru că au autorizație în acest sens. 
”Am obținut autorizație de la primărie iar în această noapte s-a finalizat partea de structură. Nu facem nimic ilegal pentru că autorizația există și poate fi verificată”, a explicat Raul Pleș, manager de proiect. 
Cum oare au primit autorizație pentru construire, la kilometrul zero al municipiului, fără un program de lucru bine stabilit? Reprezentanți ai municipalității confirmă existența autorizației cu precizarea că aceasta nu le dă voie să lucreze non-stop iar asemenea activități sunt interzise după ora 22. 
Ne întrebăm  de ce nu i-a oprit nimeni până acum dacă teoretic, nu au voie?
 
De ce au fost oprite concerte de muzică folk în urmă cu câțiva ani, de ce la Centrul Cultural Județean se respectă un program atunci când se organizează spectacole la Teatrul de Vară, de ce până și pe platoul din fața Palatului Administrativ se respectă acel program și de ce, gigantele betoniere și alte utilaje folosite la construirea blocurilor sunt lăsate să funcționeze non-stop la doar câțiva pași de primărie?

Soluția dată de administrația locală este ca vecinul, iritat de zgomotul utilajelor, să facă reclamație la poliție sau la Garda de Mediu. Dar oare chiar nu a făcut nimeni până acum?..... 


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com