Reţeta zilei BORŞ DE MACROU

in Rețeta zilei | 26 Septembrie 2016, 19:19 | 0 comentarii

TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 30 min  Timp de gatire: 40 min  Gata in: 1 ore, 10 min
INGREDIENTE
 2 bucati macrou
 2 morcovi
 1 rădăcină pătrunjel
 1 ardei gras roşu
 2 roşii
 1 litru borş
 1 legatura pătrunjel
 sare şi piper

PREPARARE
Borşul pescăresc este un deliciu provenit de la pescarii care pleacă să prindă peştele cu noap­tea-n cap. Uite cum poţi prepara şi tu un de­liciu de borş de macrou, la tine acasă!
1. Pestele se spala si se taie bucaţi nu mai late de doua degete.

2. Ardeiul se taie fâsii, iar morcovul si ra­da­cina de patrunjel se trec prin razatoare. Se pun la fiert legumele cu 1,5 litri de apa si sare.

3. Între timp, se da borsul într-un clocot si se toarna în oala alaturi de legume. Se adauga pestele si rosiile, se potriveste de gust cu sare si pi­per si se lasa la fiert înca 10 minute. Pentru ca macroul este gras, nu se adauga ulei.

4. Se stinge focul, se presara patrunjelul si se aduce borsul la masa. (Sursa: retete.unica.ro)


Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul


 

 

Suntem peste tot

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com