Un deţinut a fost găsit spânzurat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad

in Social | 20 Septembrie 2016, 13:44 | 0 comentarii

Un deţinut în vârstă de 48 din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad care executa o pedeaspă pentru furt calificat şi a aflat de câteva zile că a fost condamnat la 15 ani de închisoare într-un alt caz de furt a fost găsit, marţi, spânzurat în baia camerei în care era încarcerat. Deţinutul executa o pedeaspă pentru furt, dar era trimis în judecată şi în alte dosare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Marţi dimineaţă, bărbatul a mers în toaleta celulei şi când au văzut că nu mai iese, colegii de cameră au alertat gardienii, care l-au găsit spânzurat.
"Colegii de cameră ai deţinutului au informat supraveghetorul, care a alertatat personalul medical, s-au făcut manevre de resusitare şi s-a solicitat în sprijin un echipaj SMURD, dar din păcate măsurile nu au mai avut niciun efect", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, Eduard Magold.

Conform unor surse, bărbatul din oraşul Victoria, judeţul Braşov, care executa o pedeaspă de 1 an şi 4 luni pentru furt calificat, primise, în urmă cu câteva zile, o altă condamnare şi mai mare, de 15 ani, la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru furt calificat.

Conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă şi, conform procedurii, a sesizat Poliţia şi procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru a face cercetări în acest caz.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com