Arad: Patru licee cu promovabilitate zero, la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

in Învățământ | 29 August 2016, 16:46 | 0 comentarii

Niciunul dintre elevii din patru licee din județul Arad nu a reușit să promoveze sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, la una dintre aceste unități de învățământ situația fiind identică și la sesiunea de vară.
Mai mult, la Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret", nu a promovat niciun candidat, nici la sesiunea din vară a bacalaureatului.

21,95 la sută dintre candidații din județul Arad au reușit să promoveze bacalaureatul, în sesiunea de toamnă, potrivit informațiilor remise de ISJ. De asemenea, unul dintre elevi a obținut media 1, fiind înregistrate și mai multe medii de 2 şi 3. Cea mai mare medie a fost 8,90, obţinută de o elevă de la Colegiul Naţional “Vasile Goldiş” din municipiul Arad.

La această sesiune, au fost înscrişi 991 de candidaţi, dintre care 171 au absentat, iar unul a fost eliminat chiar din ultima probă, pentru că avea asupra sa o carte de biologie. La probele scrise, s-au prezentat 820 de candidaţi, dar circa 640 nu au luat medie de trecere.

Rezultatele sesiunii a doua a examenului de bacalaureat pot fi văzute la adresa bacalaureat.edu.ro iar contestațiile vor putea fi depuse luni între orele 16:00-20:00, urmând ca pe 1 septembrie să fie afişate rezultatele finale.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com