Toamnă teatrală plină de evenimente

in Cultura | 24 August 2016, 12:50 | 0 comentarii

Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad anunță debutul unei toamne teatrale pline de evenimente.
Ast­fel, rând pe rând, teatrul arădean va fi prezent în viața culturală a ce­tății, în țară sau străinatate pe toata perioada lunilor ce vor urma. Re­pre­zentanții instituției de cultură au dezvăluti puțin din activități, doar cât să dechidă apetitul iubitorilor de teatru. Astfel, stagiunea 2016-2017 este declarată deschisă în da­ta de 11 septembrie și prezintă spectaco­lele stagiunii trecute și nu numai. Apoi actorii arădeni vor participa  în septembrie la Festivalul de Tea­tru "Golden Lion", Lviv , Ucraina; Fes­tivalul Internațional de Teatru, Oradea; Festivalul Fest FDR, Ti­mișoara; în octombrie la Festivalul Fes­tin pe Bulevard, București și în no­iembrie la Festivalul Pledez pentru tine(ri), Piatra Neamț. În­tre timp pregătesc spectacolul "Eca­risaj pentru toși" de Boris Vian, re­gia artistică Tudor Lucanu a cărui premieră va avea loc în 9 octombrie și spectacolul "Iubirea la oa­meni" de Dmitri Bogoslavski, regia artistică Vlad Massaci cu premiera în 11 noiembrie.
În calitate de or­ga­nizator, instituția pregătește Festivalul Inter­na­tio­nal de Teatru Clasic Arad, desfă­șurat în 12-20 noiembrie.
“Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături ca în fiecare stagiune. Noi pentru voi, voi pentru noi... și cu to­ții la teatru!” punctează directorul instituției, Bogdan Costea.

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com