Supraacciza pusă de Guvern scumpește transportul în comun din Arad!

de R.V. | in Regional | 25 Octombrie 2017, 16:05 | 0 comentarii

Noi nu îi considerăm pe arădeni hoți, necinstiți și nu pornim de la premiza, așa cum vedem că o fac cei de la PSD, că arădenii sunt puși pe păgubirea Companiei de Transport Public. Dacă Guvernul României nu creștea acciza la combustibil, nu ar fi crescut nici cheltuielile Companiei de Transport Public. 
Datorită supraaccizei la carburanți, Consiliul Județean Arad a fost astăzi obligat să voteze majorarea tarifelor percepute de Compania de Transport Public la transportul de persoane prin curse regulate. Creșterea tarifelor este determinată și de majorările salariale ale angajaților, chiar dacă majoritatea sunt plătiți cu salariul minim pe economie.
Consiliul Județean subvenționează din surse proprii prețul transportului de călători. Orice scumpire a benzinei și a motorinei crește pierderile Companiei. 
Consilierul județean PSD Ioan Gligor a declarat în cadrul ședinței că majorarea de tarif nu va duce implicit la o creștere a veniturilor Companiei de Transport Public, pentru că mulți arădeni călătoresc fraudulos pe mijloacele de transport. Noi nu îi considerăm pe arădeni hoți, necinstiți și nu pornim de la premiza, așa cum vedem că o fac cei de la PSD, că arădenii sunt puși pe păgubirea Companiei de Transport Public. Dacă Guvernul României nu creștea acciza la combustibil, nu ar fi crescut nici cheltuielile Companiei de Transport Public.
Dar Guvernul a avut de plătit o clientelă politică, a majorat astronomic salariile lui Dragnea, Tăriceanu și ale parlamentarilor care susțin prin votul lor distrugerea economiei și sărăcirea românilor. Indiferent cum încearcă să se scuze pesediștii, prețul motorinei a crescut din cauza Guvernului, iar această creștere este plătită din buzunarele cetățenilor fie la pompa de combustibil, fie în biletul de călătorie!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com