PSD vrea să ducă TelDrum la Arad, după ce și-a făcut plinul la Teleorman?!

de WATCHDOG | in Regional | 24 Octombrie 2017, 20:12 | 0 comentarii

Zilele trecute deputatul Florin Tripa a avut mai multe comunicate de presă despre deszăpezirea județului Arad. La prima vedere, părea îngrijorat de condițiile achiziției serviciului de deszăpezire. Potrivit informațiilor noastre, însă, substratul declarațiilor este altul. Se pare că se dorește ca TelDrum-ul lui Dragnea să pătrundă în cât mai multe județe. Aradul poate fi o țintă bună, mai ales că județul accesează zeci de milioane de euro din fonduri europene. O pâine numai bună de mâncat pentru TelDrum, firma despre care presa centrală scrie că ar fi pușculița lui Dragnea. Asta ar explica toate atacurile PSD la adresa Consiliului Județean, pe tema drumurilor județene. Dacă se face pârtie pentru TelDrum, banii arădenilor să ajungă direct în conturile firmei din Teleorman, iar de acolo exact acolo unde trebuie!    
Nu e clar ce interese are PSD atunci când e vorba de drumurile județene? Nu este TelDrum cel mai important client al PSD, sau poate PSD cel mai important client al TelDrum? Procurorii DNA încearcă să dezlege ițele acestei relații complicate, dar de când au zgândărit interesele grupului de la Teleorman, TelDrum-Dragnea-ferma de porci, cei de la DNA sunt sub asediu permanent, politic și mediatic! 
Teleormanul pare prea mic pentru firma despre care presa centrală scrie că ar fi în siajul lui însuși Liviu Dragnea. Din slugărnicie, mai mulți parlamentari PSD din țară tatonează și alte piețe pentru TelDrum. Iar Aradul, cu proiectele pe care le accesează Consiliul Județean pe drumurile transfrontaliere și pe alți 300 km din cele mai importante drumuri județene, pare a fi ținta ideală! 
Doar că nici asfaltările bănoase nu mai sunt suficiente pentru TelDrum. Consiliul Județean Teleorman a semnat recent un contract pe patru ani cu TelDrum, pentru deszăpezirea județului. Valoarea: 5 milioane de euro anual! Aproape în același timp, deputatul PSD Florin Tripa începea un atac furibund la adresa deszăpezirii județului Arad, unde valoarea contractului este de... 900 de mii de euro anual, adică de cinci ori și jumătate mai mic decât la Teleorman. Atunci, Tripa se lăuda că a reușit să împiedice organizarea achiziției pentru deszăpezirea Aradului. 
Ne punem însă întrebarea dacă atacurile lui Tripa nu cumva au vreo legătură chiar cu expansiunea TelDrum și implicarea acestuia în deszăpezire. După cele 5 milioane de la Teleorman, poate că a socotit prea puține cele 900 de mii de euro de la Arad, o miză prea mică pentru o companie cu susținere atât de mare! Ideea e să crească potul, să fie cât mai profitabil pentru câștigătorul licitației...
Bate șaua să priceapă iapa, spune o vorbă românească. PSD vrea să ducă TelDrum și în Arad, după ce a muls de bani Teleormanul?! - aceasta este întrebarea pe care cunoscătorii și-o pun în aceste zile, în mediile politice arădene, cu tot mai multă suspiciune, pentru că lucrurile încep să se lege. Începe să fie clar unde bat atacurile împotriva Consiliului Județean pe tema drumurilor, a deszăpezirii, dar și comparațiile frecvente cu sudul țării, comparații în care pesediștii dau întotdeauna sudul ca pe un exemplu de urmat. 

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com