PSD folosește românii ca pe cobai în experimentele sala sociale, fiscale și penale!

in Opinii | 20 Octombrie 2017, 10:03 | 0 comentarii

Miniștrii PSD își dau cu stângul în dreptul, cu o viteză și consecvență care ne fac să credem că ăsta a fost criteriul principal pentru care au fost desemnați în Guvern. Ultimul exemplu este al ministrului Finanțelor publice care încearcă să ne explice, ca unor prosti ce cred orice li se servește de PSD, că majorările de taxe sunt de fapt scăderi și că taxele nici nu mai sunt taxe, ci contribuții.  Asta după ce mai mulți miniștri penibili s-au întrecut să ne mintă că nu supraacciza PSD Ă scumpit benzina si motorina, nu statul lui Dragnea-Teldrum este de vină, ci tocmai Statul Islamic!
 O analiză EurActiv realizează o trecere în revistă a unora dintre cele mai recente explicatii penibile ale unor miniștri din Guvernul PSD. Iată:
"Ministrul de finanțe s-a lansat în explicații aiuritoare, încercând să ne convingă că, dacă ceva crește, de fapt scade, că o taxă este contribuție, dar de fapt banii ajung la bugetul de stat și că nici angajatorul și nici angajații nu o vor simți, dar va ajuta totuși bugetul. Pe scurt, taxa de solidaritate renaște, dar nu ca pasărea Phoenix, ci mai degrabă ca monstrul lui Frankenstein. Iar oponenții guvernului chiar au avut motive să taxeze afirmațiile lui Ionuț Mișa.
Mai ales că, după ce a încercat să spună că banii colectați suplimentar vor merge spre proiecte sociale, ministrul Mișa s-a arătat insensibil la solicitările cadrelor medicale care au protestat ieri în centrul Capitalei.
Un alt ministru a dat ieri cu bâta-n baltă. După ce a anunțat, în repetate rânduri, că va consulta Comisia de la Veneția în privința unor modificări la legile justiției, ministrul Tudorel Toader pasează această sarcină lui Florin „Altă Întrebare” Iordache. Oficial, dezbaterea legilor în speță va trece în sarcina Parlamentului, fără a mai fi adoptate de Guvern, iar Iordache - artizanul Ordonanței 13 - este șeful unei Comisii speciale înființate de parlamentari pentru a modifica legislația din domeniul justiției. Dar Toader a făcut acest anunț joi, deși miercuri anunțase că a redactat deja solicitare pentru avizul Comisiei de la Veneția."

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com