Justiția dă o palmă PSD-ului din Arad!

de R.V. | in Regional | 17 Octombrie 2017, 18:02 | 0 comentarii

Inevitabilul s-a produs: justiția a mai dat o lovitură dură planului de guvernare PSD. Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns... Judecătorii au demascat si reparat un abuz penibil al PSD Arad, îndreptat chiar impotriva copiilor noștri!  Prin decizia de astazi a instanței,  vinovații sunt obligați şi la plata unei sume de bani. Probabil insa lucrurile nu se vor opri aici si urmează (cel puțin) o plângere penală! 
Noaptea, ca hoții - asa l-au demis pesedistii pe inspectorul scolar general Claudius Mladin. Situatia a fost atunci sesizata numai de presa scăpată de sub controlul PSD. Unii, mimând echidistanța, au declarat ca nu comentează in niciun fel demiterea vădit abuzivă, limitându-se să prezinte faptele trunchiate.
Am sustinut atunci, nu ne sfiim sa o spunem si acum: demiterea lui Mladin, printr-un fax transmis noaptea de la Ministerul Educației,  a fost o măgărie,  iar vinovații trebuie sa plătească!  S-a dovedit că exact acesta este si punctul de vedere al justiției! Mladin a fost repus in functie iar ministerul trebuie să vireze suma de aprox. 4000
de lei  cheltuieli de judecată. Plus alte despăgubiri, despre care vom mai scrie.
Să o spunem si pe asta: numirea succesorului interimar al lui Mladin a creat mare tensiune in PSD Arad, acolo unde taberele s-au ciocnit peste ciolan. A câstigat atunci echipa Fifor, fapt taxat de președintele organizației,  Dorel Căprar,  într-o confruntare directă, pe Muntele Găina, cu Anca Stoenescu, inspectorul scolar general interimar.
Va reamintim insa ca umilită a fost, in toata aceasta tevatură,  si profesoara Paşcalău, cu care PSD s-a jucat de-a numirile, lăsând sa se creadă in prima fază că o numeste in locul lui Mladin. Incertitudinea a fost doar o stratagemă pentru ca opinia publică sa nu fie excesiv de şocată de solutia politică a pesediştilor.
Sursele noastre bine informate ne spun că Stoenescu nu va accepta să rămână fără portofoliu. Îşi doreşte să ajungă la Bucuresti, iar decizia de astazi a instanței de judecată poate grăbi oferta după care tânjeşte. Că doar n-o să o abandoneze partidul, care e in tot si-n toate, gata la nevoie să măture pe oricine din calea ei!

Comenteaza Printeaza

Noteaza articolul

Cele mai citite articole

  • ASTAZI
  • ULTIMELE 7 ZILE
  • ULTIMELE 30 DE ZILE
ziare
ziare-pe-net.ro stiri in timp real!
www.centruldepresa.ro
ziare.com