Home Regional „Starea drumului Arad-Șiria este oglinda statului mafiot și a oamenilor slabi din...

„Starea drumului Arad-Șiria este oglinda statului mafiot și a oamenilor slabi din PSD“

0 0

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, îl pune la punct pe deputatul PSD Dorel Căprar, care spunea că drumul Arad-Șiria întârzie pentru că liberalii vor să dea lucrarea unei firme de casă. Căprar a făcut această declarație deși știe foarte bine că începerea lucrărilor a fost blocată șase luni la București, de o Autoritate în subordinea Guvernului PSD!


Declarațiile deputatului Dorel Căprar despre drumul Arad-Șiria arată cu cât cinism se raportează PSD la problemele arădenilor. În loc să respecte dorința celor care vor să circule în sfârșit pe un drum modernizat, deputatul Căprar continuă să politizeze subiectul. Culmea, asta se întâmplă în condițiile în care o instituție PSD, răspunzând probabil comenzilor politice, a blocat șase luni de zile începerea lucrărilor pe Arad-Șiria, deoarece Consiliul Județean a cerut ca executantul lucrării să muncească și noaptea, să acorde o garanție mai mare și să facă dovada că are utilajele necesare unei lucrări de calitate.

Deputatul Dorel Căprar este obișnuit cu licitațiile organizate pentru firmele PSD, unde contează doar cine trebuie să câștige, nu și felul cum este executată lucrare. PSD le-a demonstrat, de altfel, românilor, că pentru acest partid contează mai mult cei care nu respectă legea, decât cei care o respectă. Consiliul Județean Arad nu face ilegalități, chiar dacă asta înseamnă o perioadă de așteptare mai mare. Culmea nerușinării lui Dorel Căprar este că de doi ani nu e în stare să schimbe Legea Achizițiilor Publice, care blochează toată România, și vine apoi să ne arate pe noi cu degetul, fiindcă respectăm această lege. Asta este adevărata dovadă de incompetență a unui parlamentar ajuns la al treilea mandat, dar care nu poate arăta nicio realizare concretă pentru arădeni”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Referindu-se la drumul județean Arad-Șiria, Iustin Cionca a precizat că a fost nevoie de presiunea cetățenilor Aradului și a administrației județene, pentru ca instituțiile controlate de PSD să cedeze și să permită organizarea licitației pentru executarea lucrării. Deschiderea ofertelor va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Vă reamintim că PSD a promis în campania electorală debirocratizarea României. În schimb, asistăm la cea mai păguboasă supra-birocratizare de după revoluție, la care se adaugă calitatea slabă a oamenilor promovați de PSD în funcții importante, începând cu instituțiile locale și continuând cu Parlamentul României și Guvernul. PSD a promovat indivizi care nu numai că nu înțeleg nimic din administrație, dar au și mari probleme să se exprime corect, în scris și vorbit. În schimb sunt agresivi, ca orice om slab ajuns pe o funcție care nu i se cuvine.  

Starea drumului Arad-Șiria este oglinda statului mafiot și a oamenilor slabi din PSD. Dacă drumul Arad-Șiria ar fi fost în Teleorman, poate nu mai era nevoie de respectarea legii pentru stabilirea firmei care îl repară. Am văzut cu toții anchetele care vizează Teldrum, o emblemă a felului în care PSD înțelege concurența, competiția corectă dintre firme!” – a încheiat președintele Consiliului Județean Arad.  

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.