Home Regional Cimitirele arădene arată tot mai bine! Încă un pas pentru modernizare!

Cimitirele arădene arată tot mai bine! Încă un pas pentru modernizare!

0 0

Una dintre marile probleme ale cimitirelor arădene a fost aruncarea resturilor vegetale. S-au format adevărate rampe de gunoi la marginea aleilor, lângă morminte. Sătulă de această situație, Gospodărirea Comunală a amplasat containere pentru colectarea resturilor. Schimbarea în bine este deja vizibilă!

Conducerea SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A.  îi anunță pe toți deținătorii locurilor de înhumare că s-au amplasat un număr de 80 europubele noi  de 1,1 m³ în incinta cimitirelor Pomenirea, Eternitatea, Mureșel și Gai și îi roagă totodată  să le folosească.

Mai precis, resturile vegetale rezultate de pe morminte și din jurul acestora să fie colectate şi duse către pubelele din cimitir. Colectarea deșeurilor se va face cu un autocompactor specializat deținut de către societate. 

Deținătorii locurilor  de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, trebuie să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului  nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1  de luni până vineri, între orele 08:00-15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere  cimitire/locuri de veci .

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.