Home Național Cartianu: Mafia PSD-ALDE și-a stabilit noile ținte, Parchetul General (Lazăr) și Înalta...

Cartianu: Mafia PSD-ALDE și-a stabilit noile ținte, Parchetul General (Lazăr) și Înalta Curte (Tarcea)

0 0

„După ce a decapitat DNA (Kovesi) și DIICOT (Horodniceanu), Mafia PSD-ALDE și-a stabilit noile ținte: Parchetul General (Lazăr) și Înalta Curte (Tarcea). Propaganda de partid a început linșajul” - se arată într-o postare pe Facebook a jurnalistului Grigore Cartianu.

Acesta punctează faptul că șefa Înaltei Curți, Cristina Tarcea, a tras astăzi un semnal de alarmă: „A venit sezonul la revocări şi la Înalta Curte. Pentru că politicienii pot să o facă mai greu în ceea ce priveşte un judecător, s-a pus în mişcare marea maşină a manipulării. Mi se impută faptul că i-am rugat pe judecători ca în timpul vacanţei judecătoreşti să termine de redactat, de motivat hotărârile restante. Subliniez: hotărârile restante”.

Printre hotărârile judecătorești care trebuie motivate este cea de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni de închisoare. Hoțul de Belina ar fi vrut ca motivarea să fie întârziată cât mai mult, ca să nu poată începe apelul. El trage de timp pentru a apuca să schimbe Codul Penal înainte de a fi condamnat definitiv.

Tot astăzi, șefa Înaltei Curți l-a ironizat tăios pe Slugărel Toader. Întrebată dacă e „o țintă pentru ministrul justiției”, doamna Tarcea a răspuns: „Nuuuuu! Nu cred că se coboară dânsul până la nivelul meu”.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.