Home Administrație Arădenii se revoltă: Ce nu știe Dăncilă despre Arad?!

Arădenii se revoltă: Ce nu știe Dăncilă despre Arad?!

0 0

Abandonarea acestor investiții nu face rău numai Aradului, ci imaginii întregii Românii. Este însă posibil ca premierul Dăncilă să creadă că DN 7 și pasajele de la Arad nu fac part din România. Altfel această nepăsare nu se explică!

Pe cea mai mare parte a DN 7, drumul național dintre Arad și Deva, sunt gropi mari și dese, care pun în pericol viața oamenilor. Drumul, refăcut nu demult (dar prost, ca orice lucrare pe care o face statul în Arad!) este un pericol public. Aproape că nici nu se poate vorbi despre „cele mai afectate tronsoane”, fiindcă toată șoseaua este într-o stare jalnică. Probabil nu întâmplător numărul accidentelor grave este atât de mare pe acest tronson de drum, chiar și în condițiile scăderii traficului! Se raportează frecvent accidente mortale, unele chiar cu mai multe victime.

Deși Guvernul a confiscat anul acesta 45 de milioane de euro de la județul Arad, PSD nu a alocat din banii arădenilor și fondurile necesare reparațiilor din județ. Una este că Guvernul a confiscat banii pentru reparațiile la drumurile județene, dar nu se ocupă nici de drumurile naționale! Iar despre pasajele care trenează de opt ani de zile, o rușine națională, nici nu mai pomenim…

Am primit la redacție numeroase sesizări cu privire la starea drumului național. Deși traficul a scăzut foarte mult datorită autostrăzii, șoseaua continuă să se degradeze, și nu este niciun semn că lucrurile s-ar putea schimba în bine în viitorul apropiat. Ne apropiem de toamnă (vara, după cum se știe, pe șantiere din România nici iarba nu crește!), și este greu de crezut că anul acesta vor mai începe lucrări serioase de reparație. Asta înseamnă că la primăvară, dacă nu se vor realiza intervenții de urgență, drumul va fi de-a dreptul impracticabil pe anumite tronsoane.

Guvernul PSD a demonstrat că nu îl interesează de județul Arad. Dar aici nu este vorba numai despre arădeni, ci despre siguranța participanților la trafic din toată țara și a străinilor care folosesc această șosea ca alternativă la autostradă. După ce oamenii pierd uneori (și înjură) zeci de minute pe lângă pasejele de pe șoseaua de centură a Aradului, la trecerile de cale ferată (apropo, distruse și ele), ajung pe aventura de pe DN 7, de unde scapă cine poate! Așadar, abandonarea acestor investiții nu face rău numai Aradului, ci imaginii întregii Românii. Este însă posibil ca premierul Dăncilă să creadă că DN 7 și pasajele de la Arad nu fac part din România. Altfel această nepăsare nu se explică!

Sursa foto: Gandul.info

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.