Home Regional Accident teribil la Arad. Femeie în stare gravă, după ce o camionetă...

Accident teribil la Arad. Femeie în stare gravă, după ce o camionetă i-a spulberat baraca în care locuia

0 0

Femeia din Arad a fost rănită grav, după ce o camionetă a lovit locuinţa improvizată în care stătea şi s-a dărâmat peste ea, şoferul fiind cercetat penal. Victima, în vârstă de 63 de ani, a fost scoasă de sub dărâmături de către echipaje de descarcerare ale pompierilor, fiind transportată la spital, unde va suferi intervenţii chirurgicale.

Accidentul a avut loc într-un cartier din municipiul Arad, într-o zonă în care există şi locuinţe improvizate de romi, construite din pământ şi lemne.

Una dintre locuinţe, aflată la marginea străzii Tarafului, a fost lovită de o camionetă şi s-a probuşit peste o femeie aflată în interior, în vârstă de 63 de ani.

”Şoferul a oprit autoutilitara fără să o asigure corespunzător, iar când a coborât din cabină, vehiculul a luat-o la vale şi a intrat într-un imobil aflat la marginea drumului. Imobilul s-a prăbuşit, iar o femeie aflată în interior a fost rănită grav”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Echipaje de descarcerare ale pompierilor arădeni au intervenit pentru a scoate victima de sub dărâmături.

”Femeia a fost extrasă de sub dărâmături şi a fost predată în viaţă unui echipaj SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

 

Medicii spun că victima a suferit mai multe fracturi şi traumatisme interne şi externe, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale.

Şoferul, în vârstă de 54 de ani, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. Şoferul este angajat al unei firme de distribuţie a energiei electrice, iar autoutilitara era de serviciu, el fiind prezent în zonă pentru lucrări la reţea.

 

Sursa:observator.tv

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.