Home Eveniment Săptămâna preselecției Miss Arad

Săptămâna preselecției Miss Arad

0 0

 

Au intrat în linie dreaptă pregătirile pentru preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018, care va avea loc joi, 21.06.2018, la Atrium Mall Arad.

Concursul se adresează domnișoarelor care au domiciliul în județul Arad, cu o vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani și înălțimea minimă de 1,67.
Programul evenimentului care se va desfășura in Atrium, la parter, pe scena amplasată lângă lifturi este următorul: la ora 16:00 se va face înscrierea și/sau validarea concurentelor, realizarea instructajului general și primirea numerelor de concurs, urmând ca la ora 18:00 să înceapă probele preselecției, care constau în defilare pe podium și un scurt interviu inspirat din fișa de înscriere. Evenimentul va conține momente artistice și prezentări de modă realizate de manechine și firme arădene. La ora 20:00 se va face desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2018.
Organizatorii le recomanda concurentelor să adopte un aspect general natural, îngrijit, iar ținuta să le pună în evidență calitațile fie că este formată din doua piese sau una, sugestiile oferite fiind: o rochie sau o salopetă mulată pe corp, o fustă sau pantaloni scurți și un tricou, camașă sau top, pantofi sau sandale cu toc.

Concurentele care vor intra în posesia cardurilor de finaliste, vor avea acces gratuit la activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad, iar finala proiectului va avea loc în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.
Participarea la Miss Arad, pe întreaga durată a proiectului, nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.
Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.