Home Eveniment Preselecțiile pentru Miss Arad 2018

Preselecțiile pentru Miss Arad 2018

0 0

Alegerea tematicii concursului județean de frumusețe Miss Arad de anul acesta este influențată de anul Centenarului Marii Uniri a României din 1918, lozinca fiind „Frumusețea înseamnă solidaritate”. Inspirate de valoarea solidarității, concurentele vor fi călăuzite pe întreaga durată de desfășurare a proiectului să devină membrii implicați în activitățile comunității din care fac parte, să fie atente la nevoile semenilor dezavantajați sau aflati în suferință, fiind angrenate în activități de voluntariat.

   Anul acesta, preselecția concursul județean de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 21iunie, la Atrium Mall Arad, iar finala se va desfășura în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Regulamenul de participare a concursului cuprinde criteriile preliminare, care  sunt: domiciliul din buletin să fie în județul Arad, necăsătorită, vârsta minimă de 15 ani iar cea maximă de 25 de ani și înălțimea minimă de 1,67. Pentru a veni în întâmpinarea concurentelor, organizatorii permit tinerelor sa își depună candidatura la concurs, înainte de data de preselecție, completând fișa de înscriere disponibilă la info desk-ul  Atrium Mall Arad, și validând-o cu prezența lor la evenimentul din data de 21 iunie 2018.

Următoarea activitate după selectarea și stabilirea finalistelor concursului, este reprezentată de pregătirea fizică și psihică a concurentelor pentru următoarele etape, prin implicarea fetelor în activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Munca unei echipe de profesioniști în domeniul serviciilor de frumusețe va oferi concurentelor șansa de a-și consolida încrederea în sine, de a crește stima de sine și de a învăța cum să își gestioneze emoțiile. Cantonamentul de pregatire are loc înaintea finalei, în luna iulie, și reprezintă perioada de pregătire intensivă a tinerelor arădence, alături de un coregraf care va pregăti momentele concursului în detaliu.

Finala Concursului Judetean de frumusete Miss Arad 2017 reprezintă încununarea muncii concurentelor, a echipei de organizare și reprezintă deznodământul care va avea loc în data de 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic Ioan Slavici. În cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat in finală, vor susține în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.