Home Eveniment Consiliul Județean vrea să mai aducă fonduri europene pentru Spitalul Județean!

Consiliul Județean vrea să mai aducă fonduri europene pentru Spitalul Județean!

0 1

 

Un proiect important pentru Spitalul Clinic Judeţean Arad a fost aprobat astăzi în şedinţa extraordinară a Consiliului Județean. Este vorba de Extinderea Unităţii de Primire Urgenţe, Etapa a II-a, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, un proiect în valoare de aproximativ 7 milioane de lei.
Consilierii judeţeni au aprobat documentaţia tehnico-economică, faza Studiu de Fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie mai sus menţionat. Această documentaţie a fost necesară în vederea realizării investiţiei prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
„Continuăm să depunem proiecte pentru fonduri europene, pentru sănătatea arădenilor. Proiectul pentru extinderea Unităţii de Primire Urgenţe prevede amenajarea unei suprafeţe de 378 mp, a unui subsol de 123 mp, inclusiv camere pentru echipamentele medicale: Computer Tomograf, aparat radiologie digitală şi ecograf cu aplicaţii cardio. Imobilul este prevăzut cu căi de acces, aria construită desfăşurată fiind de 501 metri pătraţi. Valoarea totală a investiţiei pentru care depunem proiectul de finanțare este de 6,7 milioane de lei, dintre care echipamentele medicale 4,4 milioane de lei”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
Consiliul Județean Arad a investit 27 de milioane de euro în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în ultimii șapte ani. O mare parte din această investiție s-a realizat din fonduri europene.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.