Home Eveniment „Cuvinte Jucăușe”

„Cuvinte Jucăușe”

0 0

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și Palatul Copiilor Arad sunt pateneri într-un amuzant dar instructiv concurs pentru copii, ajuns la ediția a III-a și intitulat „Cuvinte Jucăușe”.

Concursul presupune două secțiuni, una literară și cealaltă dramatică, artele spectacolului de teatru pentru copii. Participanții, elevi ai Palatului Copiilor, se vor întrece într-un recial de poezii amuzante despre ciocolată, în mânuirea păpușilor și în interpretarea unui monolog.

Etapa regională arădeană a concursului „Cuvinte Jucăușe” se va desfășura după următorul program:

Joi, 22 martie 2018, ora 14.00, în Sala „Centenar” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, Recital – Concurs de poezii amuzante, cu tema ”Ciocolata”;

Vineri, 23 martie 2018, ora 16.00, în Sala Festivă a Palatului Copiilor Arad, Spectacol – Concurs de Teatru de păpuși și Monolog.

La etapa județeană de poezii amuzante au participat aproximativ 90 de copii din județul Arad, din care doar locurile I, II, și III s-au calificat pentru etapa regională.

În Biblioteca Județeană va avea loc și premierea câștigătorilor, organizatorii dorindu-le tuturor copiilor mult succes, amuzament și petrecere plăcută!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.