Home Național Respect, Laura Codruța Kovesi! Succes, DNA!

Respect, Laura Codruța Kovesi! Succes, DNA!

0 0
Să acuzi, ca ministru al Justiției, procurorii că fabrică probe false, bazându-te pe declarațiile infractorilor, este grețos.
Să reproșezi procurorului șef al DNA că a anchetat politicieni susceptibili de corupție, care vor să scape de pușcărie albindu-se prin legi cu dedicație, este un jeg gros de câteva degete, în țara unde politicienii de top au averi mai mari decât oamenii de afaceri de top, dar fără să aibă și afaceri sau surse de venit consistente la vedere.
Să impuți procurorilor DNA că prejudiciile din dosare nu sunt recuperate în procent de 100% este o mizerie. De ce? Pentru că nu Procuratura recuperează prejudiciul, nu scoate la licitație și nu vinde bunurile sechestrate.
Mizerie este și să le impuți procurorilor că există oameni nevinovați arestați sau condamnați. Nu procurorul arestează și nu el condamnă, ci judecătorul!
A treia mizerie – să spui că este greșit că instanțele de judecată au declarat nevinovați oameni anchetați de procurori. Numai în justiția bolșevică și în dictaturile sălbatice toți oamenii trimiși în judecată sunt condamnați.
A patra – dar de departe nu ultima mizerie este să arăți cu degetul procurorii anti-corupție pentru că ar afecta imaginea țării în străinătate, fiindcă îi anchetează pe corupți.
Propaganda anti-justiție din aceste zile confirmă că DNA este o instituție puternică și temută, care dă frisoane celor care au devalizat România și i-au călcat în picioare pe români. Așa și trebuie să fie! Încă o dată, Respect, Laura Codruța Kovesi! Succes, DNA!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.