Home Administrație Președintele României, invitat la Arad, la Târgul Economiei Arădene

Președintele României, invitat la Arad, la Târgul Economiei Arădene

0 0

Președintele României, dl. Klaus Iohannis, a fost invitat la deschiderea Târgului Economiei Arădene. Evenimentul se va desfășura în cadrul Săptămânii economiei și culturii arădene, în luna mai 2018. Este organizat de Primăria Municipiului Arad, Camera de Comerț, Agricultură și Industrie, și  Consiliul Județean Arad.

Evenimentul va cuprinde o serie de acțiuni de mare anvergură și impact, dintre care enumerăm:

1.Expoziția Branduri arădene de succes;

2.Conferință internațională: Viitorul economiei europene între Brexit și Noul Drum al Mătăsii;

3.Gala Diplomației la Arad;

4.Reuniunea orașelor înfrățite, partenere și prietene cu Aradul;

5.Învățământul academic arădean în context european.

Expoziția  se va întinde pe o suprafață totală de 44.500 metri pătrați (4500 mp în trei hale acoperite, 40.000 metri pătrați în aer liber) la Expo Arad International, cel mai mare complex expozițional din România dinafara Capitalei.

„Am invitat la Târgul Economiei Arădene diplomați, oameni de afaceri, oficialități ale administrației centrale și locale, oameni de cultură și personalități din sfera academică din România, Republica Moldova, Republica Populară Chineză, Turcia,Germania, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia, Austria și Marea Britanie. Va fi un eveniment de anvergură, în care aducem în fața arădenilor produsele industriei locale, să demonstrăm că industria Aradului este performantă și competitivă la nivel european”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.