Home Cultură O somitate mondială vine la Arad: solo-clarinetistul Filarmonicii din Berlin, Wenzel Fuchs!

O somitate mondială vine la Arad: solo-clarinetistul Filarmonicii din Berlin, Wenzel Fuchs!

0 0

Primăvara muzicală arădeană are un cap de afiș impresionant! Solo-clarinetistul Filarmonicii din Berlin, Wenzel Fuchs, va concerta la Filarmonica Arad, într-un eveniment unic în spațiul cultural românesc. Între concerte la Tokyo, New York, Viena, Paris, Londra, Berlin, pe cele mai mari scene ale lumii, Wenzel Fuchs vine la Arad invitat în cadrul Zilelor Culturii Austriece. Este una dintre cele mai importante episoade artistice pentru Aradul cultural, în ultimii ani.

Wenzel este invitat al Filarmonicii Arad, în colaborare cu Forumul Cultural Austriac și Asociația Musikforum Europa, care s-a implicat foarte mult pentru succesul Zilelor Culturii Austriece și s-a constituit într-un reper al reprezentării culturii muzicale europene în Arad.

Concertul se va organiza în data de 29 martie, de la ora 19. Cu o zi mai devreme, în 28 martie, Aradul este punctul de întâlnire al clarinetiștilor din România care vor beneficia aici de un curs de măiestrie susținut de solo-clarinetistul Filarmonicii din Berlin, Wenzel Fuchs!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.