Home Regional Bâlciul erorilor! Cum se fac singuri incompetenți pesediștii arădeni, și mai și...

Bâlciul erorilor! Cum se fac singuri incompetenți pesediștii arădeni, și mai și insistă!

0 0

Pesediștii arădeni au tot mai mult o prestație de Țociu și Palade. Au ajuns să se acuze singuri de incompetență și, culmea, fără să își dea seama, repetă aproape zilnic aceeași acuzație la adresa propriei lor persoane. În termeni fotbalistici vorbind, asta înseamnă că „își dau craci” singuri. Dar pentru că nu tot românul este fotbalist, traducem pe înțelesul tuturor: pesediștii arădeni sunt ca actorii ăia de comedie care vor să lovească în față pe alții cu un platou de frișcă, dar își dau singuri cu frișca în cap.

 

Iată doar câteva exemple, din ultima vreme:

 

*Arată cu degetul că drumurile județene sunt prădădite. Dar când depinde de ei să fie reparate, patru dintre cele șapte proiecte ale județului depuse pentru modernizarea drumurilor județene sunt respinse de PSD! Iar pesediștii se dezlănțuie și urlă despre incompetența celor care nu repară drumurile!

 

*Când li se spune că bugetul Aradului va scădea cu 45 de milioane de euro, încep să râdă ironic și să facă bășcălie de proștii care și-ar putea imagina așa ceva. Apoi, peste câteva zile, chiar ei votează ca bugetul Aradului să scadă cu 45 de milioane de euro. Culmea, instantaneu încep să îi acuze de incompetență pe cei pe care i-au lăsat fără banii de investiții!

 

*PSD dă comunicate de presă despre clădirile de patrimoniu neglijate din Arad și le plânge de milă. Dar atunci când stă în votul său să se renoveze o clădire de patrimoniu (vezi Sinagoga ortodoxă), votează împotrivă. Se opune, face valuri prin presă și prin instituțiile pe care le controlează, să blocheze renovarea și punerea în circuitul cultural a uneia dintre cele mai frumoase clădiri din Arad. Inutil de spus, între timp vorbește despre… incompetența celor care nu repară clădirile.

 

*PSD votează în unanimitate proiectele strategice ale județului. Apoi, tot în unanimitate, se răgândește și zice că nu mai sunt bune proiectele pe care le-a votat. Și iar acuză incompetența celor care gestionează proiectele strategice ale județului!

 

*În municipiul Arad, pesediștii arată cu degetul administrația locală dar refuză să voteze bugetul. PSD nu votează pentru investițiile la spital, școli, grădinițe, străzi, troturare, cultură. Se întrece însă în comunicate de presă despre incompetența celor care nu investesc în spitale, școli, grădinițe, străzi, trotuare.

 

Dacă pui cap la cap vorbele și faptele celor de la PSD Arad, vezi de fapt cum reprezintă arădenii. Sau nu îi reprezintă deloc!

Încă mai așteptăm dovezile de competență al celor de la PSD. Cele de incompetență rup gardul în fiecare zi!

Iată de ce prestația PSD Arad capătă, pe zi ce trece, accente de comedie bufă. Pentru necunoscători, comedia bufă este cea în care te prăpădești de râs de prestația actorilor, alternând comicul de situație cu atitudinea, gesturile și replicile protagoniștilor.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.