Home Administrație Atentat împotriva arădenilor?!

Atentat împotriva arădenilor?!

1 0

În plină epidemie de gripă să ameninți un oraș că îl lași fără căldură nu este pur și simplu ticăloșie, ci atentat.
Furnizorul de gaz C-Gaz Energie condiționează livrarea gazului către CET Arad de plata în avans a aprox. 2 milioane de euro! Altfel arădenii rămân fără căldură! Mie asta îmi sună a șantaj. C-Gaz își poate permite orice, pentru că are monopol pe distribuția de gaz? Se poate juca cu sănătatea oamenilor? Ce mă surprinde este că reprezentanții statului nu intervin, de parcă treaba lor ar fi să protejeze afacerea C-Gaz și nu consumatorii captivi în relația cu un furnizor care face ce vor mușchii lui.

Astazi,  la Prefectura, in loc să se ia atitudine împotriva acestui abuz, trei parlamentari PSD, un lider de sindicat și reprezentatul guvernului în teritoriu s-au prefăcut ca nu inteleg despre ce este vorba in propoziție și au transformat subiectul într-o discuție cu accente politice. Așteptăm de la ei nu povețe și bombițe politicianiste (mai ales de la parlamentari, care se presupune că sunt acolo unde sunt nu pentru a fi observatori de pe tușe, ci actori activi în rezolvarea problemelor arădenilor) ci sancționarea atitudinii care pune în pericol aradenii. Nicio firmă nu își poate permite să se joace cu sănătatea publică și cu siguranța cetățeanului român, de dragul profitului!

1 COMMENT

  1. NU AM INTELES,CE???EU UNUL AM PLATIT CHELTUIELILE-CALDURA,APA CALDA DE CE SA SUFAR EU SI COPIII MEI PT ALTCINEVA?VA ASTEAPTA PROCESE SI V-OM CERE DESPAGUBIRI ENORME.ATATA TIMP CAT PLATIM DARILE OBLIGATORIU TREBUIE SA PRIMIM.SI VA MAI SI BLESTEMAM SA VA ARDA DRAK IN IAD LA SMOALA CU VOI VINOVATII NESIMTITILOR.NU VA E RUSINE?VA BATETI JOC DE NOI,PE BANII NOSTRII?PANA CAND?

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.