Home Administrație Aradul, al treilea cel mai scăzut șomaj din țară! Numai Ilfov și...

Aradul, al treilea cel mai scăzut șomaj din țară! Numai Ilfov și Timiș sunt în fața noastră!

1 0

Putem constata, din această analiză a Ziarului Financiar, că județele cele mai harnice, unde oamenii nu stau pe ajutoare sociale, ci muncesc, Aradul și Timișul, sunt tocmai cele pedepsite de Guvern, care le ia cu japca zeci de milioane de euro din banii de dezvoltare! 

Județul Arad este în TOP 3 cu cel mai mare procent de angajați din România. Institutul Național de Statistică a confirmat faptul că arădenii sunt printre cei mai harnici, mai conștiincioși și mai responsabili cetățeni români!

Rata șomajului în județul nostru a fost în luna decembrie 2017 de 1,5%, după ce aproape tot anul fusese de 1,3%. Numai Ilfovul și Timișul au o rată mai mică a șomajului!

La polul opus, cei mai mulți șomeri din România sunt în Teleorman, Vaslui (în ambele județe peste 10%), Mehedinți și Dolj (câte 9%).

Putem constata, din această analiză a Ziarului Financiar, că fiefurile baronilor pesediști, care dau coloana vertebrală a guvernului României, sunt cele mai puturoase. Iar județele cele mai harnice, unde oamenii nu stau pe ajutoare sociale, ci muncesc, Aradul și Timișul, sunt tocmai cele pedepsite de Guvern, care le ia cu japca zeci de milioane de euro din banii de dezvoltare!

 

1 COMMENT

  1. Oare de ce la alegeri, rezultatele sunt similare cu rosu?! Oare de ce nu se trage o granita adevarata intre verde si rosu? N-ar mai trebui sa-i „tinem” pe „fruntasii tarii” care stim ce voteaza :(((

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.