Home Eveniment La început de an timișorenii se gândesc la nuntă

La început de an timișorenii se gândesc la nuntă

0 0

Cum vremea de afară ne face să uităm de iarnă, timișorenii au energie pentru mai mult și își planifică nunțile.
În week-end, la Centrul Regional de Afaceri, peste 100 de furnizori de servicii de nuntă au pregătit oferte tentante pentru tinerii însurăței. Și pentru că Timișoara dă startul sezonului de nuntă, Bogdan Vlădău cu frumoasa sa logodnică vor deschide târgul și vor proba costumul de mire și rochia de mireasă, nu de alta dar anul acesta vor face marele pas și e bine să fie pregătiți din timp.
Atmosfera va fi animată de Flick și Popescu. Ei au chiar stand în târg și le vor compune mirilor texte pentru invitațiile de nuntă sau poezii personalizate pentru cereri în căsătorie. Și cum timișorencele sunt frumoase, ei vin cu idei:
Sunt Flick și m-a cam luat tare
Cheful de însurătoare.
O să trec și mări și munți
Spre Bega, la târg de nunți,
Vin la Timi în oraș
Cu Răzvan Popescu naș.
Ce e-n târg la Timișoara
Poartă-n vară toată țara!
Serviciile ce le veți găsi sunt complete. Mirii vor putea contracta restaurantul, muzica, fotograful, decorațiunile, cofetăriile, își vor putea cumpăra rochia, costumul, bijuteriile, pantofii și tot ce este necesar ca evenimentul lor să fie unul așa cum și l-au dorit.
Târgul se deschide vineri, orele 13.00 iar prezentarea de rochii de mireasă și costume de mire va avea loc sâmbătă, ora. 17.00. Toți cei prezenți la prezentare vor putea participa la tombola târgului și vor putea câștiga rochia mult visată, costumul dorit sau de ce nu, o cină romantică și un buchet de flori.
Vă așteptăm cu mult drag!
Vineri 13.00- 20.00
Sâmbătă 10.00 – 20.00
Duminică 10.00 – 18.00

Organizator: Rayna Decor

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.