Home Eveniment Dezastru la Lipova, oamenii arată cu degetul administrația orașului pentru inundațiile devastatoare...

Dezastru la Lipova, oamenii arată cu degetul administrația orașului pentru inundațiile devastatoare de astăzi!

0 0

Lucrările de mântuială girate de primărie, incompetența administrației din Lipova și dezinteresul primarului Jichici față de viața lipovanilor sunt cauzele inundației de astăzi din orașul Lipova, susțin în postările lor de pe Facebook cetățenii din Lipova. Astăzi mai multe străzi s-au transformat în adevărate torente, apa a intrat în casele oamenilor.

Oamenii furioși se întreabă pe Facebook: „Cine va plăti pentru pagube? Reprezentanții administrației, care nu au fost în stare să asigure condiții bune și siguranță în orașul nostru?”
Pe rețelele de socializare lipovanii acuză primarul și consilierilor PSD care nu găsesc soluții la problemele oamenilor.

 

Cert este că în secolul XXI, sub administrarea PSD, Lipova este mai periculoasă și arată mai rău decât acum o sută de ani, când Guvernatorul Banatului, Sever Bocu, a transformat-o în cel mai cochet și prosper orășel din vestul țării.

De câte ori plouă oamenii se mobilizează cu saci de nisip, cu lopeți și mături, să își apere gospodăriile, în loc să se mobilizeze primarul și echipa lui din PSD, să ia măsuri să prevină inundarea orașului… De această dată, reacțiile oamenilor sunt un semnal că Lipova are nevoie de schimbare.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.