Home Politic Rușine de Ziua Națională: Aradul fără paradă militară, deși are ministru al...

Rușine de Ziua Națională: Aradul fără paradă militară, deși are ministru al Apărării și președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților!

0 0

Arădenii au sperat că anul acesta parada militară organizată în oraș va fi deosebită. Așa se explică numărul mare de cetățeni în Piața Avram Iancu, în așteptarea defilării militarilor cu tehnică de luptă. Arădenii credeau că dacă i-au trimis în parlament pe sneatorul PSD Fifor, acum ministru al Apărării, și de deputatul PSD Dorel Căprar, acum președinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților,  cei doi vor pune  Aradul pe harta orașelor cu paradă militară. S-au înșelat, așa cum se înșeală ori de câte ori au așteptări de la parlamentarii PSD… Din păcate pentru arădeni, cei pe care i-au trimis în Parlament excelează la postările pe Facebook și comunicatele de presă, dar când vine vorba de fapte concrete pentru Arad… pauză!

Faptul că orașe mai mici și mai modeste decât Aradul au avut, totuși, defilare și paradă militară, se explică prin susținerea pe care o au la București. Noi, cu ministru al Apărării și președinte al Comisiei de Apărare, se pare că nu avem nicio susținere, nici măcar în zi de sărbătoare! Arădenii au fost buni pentru ei până s-au văzut parlamentari – sigur vă amintiți promisiunile spumoase și campania „Nouă ne pasă”, cu care PSD încerca să demonstreze cât de mult se preocupă de Arad. Acum, că parlamentarii s-au văzut aleși, când și-au luat în primire funcțiile bănoase, se vede de fapt cât de mult le pasă de Arad… Întrebarea cetățenilor este justificată: dacă nici acum, de Ziua Națională, la inaugurarea festivităților Anului Centenar, nu se simt mobilizarea pro-Arad a parlamentarilor puterii, atunci când?

Foto:  Arădenii au așteptat degeaba! Ne „consolăm” că avem ministrul Apărării și președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, care însă nu au vrut sau nu au putut să organizeze o paradă militară amplă în orașul care i-a făcut parlamentari!

Foto: Facebook

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.